Kontakt Lens lens kullananlar bi bakabilir mi

ayca shn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
179
26
28
Merabalar ilk defa lens kullanicam internetten sipariş etmeyi dusunuyorum fakat ilk olduğu için hangi siteden sipariş edeceğimi bilemedim. Kullananlar nereden hangi siteden temin ediyorlar rica etsem yazar misimiz

Site bilmiyorum ama acuvue öneriyorum. Açık ara en iyi lens markasıdır bence. Tabi bu kişinin göz yapısı ile de alakalı bir durum. Ankara'daysanız size göz muayenesini de yapan, lensi de çok uygun fiyata veren bir yer önereyim. Doktor kontrolünde kullanmış olursunuz.

Ben de 6-7 aylık kullanıcıyım. Lensmarket.com sitesinden alışveriş yapıyorum. Fiyatlar oldukça uygun.

Renkli lens mi alacaksınız yoksa numaralı mı?

Doktorum bana da acuvue yazdı başka lens uymuyor benim gözüme zaten. Malesef ankarada degilim internette fiyatlar daha uygun dedikleri için site arıyordum

Ben de 6-7 aylık kullanıcıyım. Lensmarket.com sitesinden alışveriş yapıyorum. Fiyatlar oldukça uygun.

Renkli lens mi alacaksınız yoksa numaralı mı?
Numaralı. Peki güvenilir mi lensmarket.yanı yanlış gelme ihtimali var mi .

Ben de internetten alıyorum fakat buraya yazmak reklama girebilir sanırım. Özelden yardımcı olabilirim

Numaralı. Peki güvenilir mi lensmarket.yanı yanlış gelme ihtimali var mi .
Yok hiç başıma gelmedi. Ekşide falan site hakkında bir sürü yorum var bak istersen. Gayet güvenilir.
Ben üç kez sipariş verdim şimdiye kadar iki kez lens bir kez de solüsyon. Üçünde de sorun yaşamadım, ertesi gün elime geçti.
Dediğim gibi fiyatlar da optiklere göre çok çok uygun.

Bişey soracağım orda sağ göz için bir paket sol göz için bir paket mi sececeğiz o zamanda fiyat orda görünenin iki katına cıkıyor sipariş verecektim pahalı geldi veremedim.

Bana da önerir misiniz ankaradayım da

Bişey soracağım orda sağ göz için bir paket sol göz için bir paket mi sececeğiz o zamanda fiyat orda görünenin iki katına cıkıyor sipariş verecektim pahalı geldi veremedim.
Sağ ve sol göz numaralarınız farklıysa ayrı paketler alacaksınız mecburen. Ben öyle yapıyorum. Numaralar aynıysa tek paket yeterli.

Anladım hemen bakicam o zaman çok tesekkur ederim

Lensmarketten aliyordum ancak atasun optiklerde daha ucuz oldugunu gordum. Bir bakin derim...ama numara icin once doktor sart..

Anlamadigim: daha hic lens takmamissan nasil gozlerinin derecesini biliyosun?
Ben 3 4 senedir kullaniyorum.
Gozunun lens icin olan derecesi gozluk derecelerinden cok cok farkli.

Yapmam gereken ilk once iyi bi gozlukcuye gitmek. Orda senin gozunu "lens dereceleri" ayarinda olcuyorlar. Ve gozunun ozelliklerine bkiyorlar. Kimisinin gozlerinde irisin kalinligi ayni kalinlikla degildir. Bi ucu diger ucundan daha incedir.
Bu kisilere ozel yapilmasi gerek lensler, oyle her yerden alamaz lensleri. Kimisiyse gozleri cok kuru oldugu icin lens kullanamaz. Mesela abim kullanamiyor ne kadr istese.

Yani derimki ilk once kaliteli bi gozlukcuye gidip gozlerini olctur. Tum edinmen gereken bilgileri edin orda.Eger mecburi kilarlarsa ilk 1 ayini ordan al paraya kiyip.
Eger kalinlikta nem oraninda yada baska sorunlar yoksa bi digr aya o sitelerden al.
Siteyide once arastir derim ben ilk once.
Googleda guzel bilgiler yaziyor.

Birtane gozun var, aklini basina al.

Benim reçetem var tıpta bütün muayenelerden geçtim lens için.sağolun yine de bilgilendirdiginz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…