Ben lens optikten sipariş ettim bakalım solüsyon veriyorlardi yanında. Kargoda ücretsizdi umarım bi sıkıntı çıkmaz :)Lensmarketten aliyordum ancak atasun optiklerde daha ucuz oldugunu gordum. Bir bakin derim...ama numara icin once doktor sart..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lens optikten sipariş ettim bakalım solüsyon veriyorlardi yanında. Kargoda ücretsizdi umarım bi sıkıntı çıkmaz :)Lensmarketten aliyordum ancak atasun optiklerde daha ucuz oldugunu gordum. Bir bakin derim...ama numara icin once doktor sart..
Ben yıllardır freshlook tan ŞaşmamOptikciler de pahalı oluyor diye duydum doğru mu
Bişey soracağım orda sağ göz için bir paket sol göz için bir paket mi sececeğiz o zamanda fiyat orda görünenin iki katına cıkıyor sipariş verecektim pahalı geldi veremedim.
Teşekkürler canım bugun sipariş ettim yarın ulaşır umarım air optix den istedim hava alabilen tek lens miş sanırım.Iki gozun numarasi ayniysa tek paket canim, ayni site diye cevap veriyim dedim
o melun icadı gözüne takma.. birtaktınmı heves alıp bırakmak olmuyor yıllarca takıyorsun , insan pskljısi garip şey , kendini öyle görmeye başlayıp alışınca kendini öyle kabul ediyorsun.yol yakın iken dönMerabalar ilk defa lens kullanicam internetten sipariş etmeyi dusunuyorum fakat ilk olduğu için hangi siteden sipariş edeceğimi bilemedim. Kullananlar nereden hangi siteden temin ediyorlar rica etsem yazar misimiz
Teşekkürler canım bugun sipariş ettim yarın ulaşır umarım air optix den istedim hava alabilen tek lens miş sanırım.
Teşekkürler canım :)Rica ederim. Evet canim benum aldigim da o. Her aksam tak cikar yapmak gerekmiyor. Cok rahat. Gule gule kullan simdiden.
Teşekkürler canım :)
Sen hangi renklerini kullandın peki pure hazel istedim ben ela rengi seviyorum,normal mavisi de güzel duruyordu.
Hııı anladım canım benim de kardeşim kullanıyor onun şeffafını doktor yazmıştı, lensini çok begenmiştim çıkık değildi gözde sırıtcak gibi bişi değildi. saol canım :)benimki seffaf canim renkli hic dusunmedim :) umarim guzel olur seni kiler :)
Sen sagol cnmHııı anladım canım benim de kardeşim kullanıyor onun şeffafını doktor yazmıştı, lensini çok begenmiştim çıkık değildi gözde sırıtcak gibi bişi değildi. saol canım :)