Kontakt Lens lens kullananlar bi bakabilir mi

Lensmarketten aliyordum ancak atasun optiklerde daha ucuz oldugunu gordum. Bir bakin derim...ama numara icin once doktor sart..
Ben lens optikten sipariş ettim bakalım solüsyon veriyorlardi yanında. Kargoda ücretsizdi umarım bi sıkıntı çıkmaz :)

ben yineden internet yerine optikten almayı tercih ediyorum lensleri ama siz bilirsiniz. air optix aqua kullanıyorum ben hiç bir şikayetim yok. 3 aylık 3 çift satılan lensler en iyisi hatta bence bulabilirsen günlük kullan at lens bile alabilirsin. iki gözünün numara farkı çok değilse tek paket lens kullansanda olur bakımına bide gözünde çok fazla kalmamasına dikkat et yeter

Lensmarket cnm daha iki gun once aldim, kullanan baska arkadaslarim da var cok memnunlar. Optikte 20-30 lira daha pahali oluyor.

Bişey soracağım orda sağ göz için bir paket sol göz için bir paket mi sececeğiz o zamanda fiyat orda görünenin iki katına cıkıyor sipariş verecektim pahalı geldi veremedim.

Iki gozun numarasi ayniysa tek paket canim, ayni site diye cevap veriyim dedim:KK66:

Merabalar ilk defa lens kullanicam internetten sipariş etmeyi dusunuyorum fakat ilk olduğu için hangi siteden sipariş edeceğimi bilemedim. Kullananlar nereden hangi siteden temin ediyorlar rica etsem yazar misimiz
o melun icadı gözüne takma.. birtaktınmı heves alıp bırakmak olmuyor yıllarca takıyorsun , insan pskljısi garip şey , kendini öyle görmeye başlayıp alışınca kendini öyle kabul ediyorsun.yol yakın iken dön

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Lensmarket gerçekten çok iyidir ben de yıllardır ordan alıyorum,önce optiklerden alırdım ama aynı ürün fark yok ve fiyat olarakta uygun,siparişte çok çabuk ulaşıyor.

Teşekkürler canım bugun sipariş ettim yarın ulaşır umarım air optix den istedim hava alabilen tek lens miş sanırım.

Rica ederim. Evet canim benum aldigim da o. Her aksam tak cikar yapmak gerekmiyor. Cok rahat. Gule gule kullan simdiden.

Rica ederim. Evet canim benum aldigim da o. Her aksam tak cikar yapmak gerekmiyor. Cok rahat. Gule gule kullan simdiden.
Teşekkürler canım :)
Sen hangi renklerini kullandın peki pure hazel istedim ben ela rengi seviyorum,normal mavisi de güzel duruyordu.

benimki seffaf canim renkli hic dusunmedim :) umarim guzel olur seni kiler :)
Hııı anladım canım benim de kardeşim kullanıyor onun şeffafını doktor yazmıştı, lensini çok begenmiştim çıkık değildi gözde sırıtcak gibi bişi değildi. saol canım :)

X