Lenfoma kanserimiyim

Benzer şeyleri ben de yaşadım. Benim lenf olan her yerde elimi çok sayıda gelir. Boynumda aynı şekilde . Çocukken bademcik enfeksiyonu, dis enfeksiyonlari çok gecirirdim ondan kaldığını söyledi Dr. gecmiyo da sorun yok. Doğumdan sonra bende de hastalık hastalığı başladı. Her yerime dokunmaya kontrol etmeye başladım. Bu artarak devam etti. Aslında kovid dönemi de tetiklendim sanirim. Lenflere takılmayın artık bence. Onların varlığı iyi bişeymis, bağışıklık sistemininin tıkır tıkır çalıştığına isaretmis :)

Annelik budur zaten. Ölümden korkmayan ben doğumdan sonra aşırı korkar oldum.
Bu arada doktorlar anlıyorlar iyi kötü merak etmeyin kötü olsa hemen alınmasını isterler geç kalmamak çok önemli kendinize kondurduğunuz hastalıkta.
Benimde kızım 5 aylıkken bişey yaşadı ondan sonra çocukları hastalık hastası ettim Bende de etkisi bu oldu kendimde değilde sürekli onlarda bişey aradım. Çok geçmiş olsun yakında inecektir endişe etmeyin. Kan tahlili yapmışlardır zaten orda bile çıkar normalde dengesiz değerler görürler. İçinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…