Boyunda olduğu için görünüyor. Benimki de baya ele geliyordu.Geçti zamanla. Kafama takmadım ben. Daha önce de kol altımda birkaç yıl kalan bir şişlik olmuştu. Genel cerraha falan gitmiştim. Kendiliğinden geçti o da.
Bilmiyordum uzun sürebileceğini inşallah giderek küçülür gider3 ay sürebiliyor enfeksiyon sonrası tedirgin olacak bir şey yok
Allah korusun hemen korkmayın. Hiç içinize sinmezse hemen bir usg çektirin rahatlarsınızBelki de grip hali bile daha yeni geçti sayılır hastalığın verdiği şeydir umarım Allahım beterinden saklasın
Yarın gittiğimde rica edeceğim doktordanAllah korusun hemen korkmayın. Hiç içinize sinmezse hemen bir usg çektirin rahatlarsınız
Yaaa bende kontrol ediyorum sürekliHemen geçmez iğneleri olduktan anca 1 aya yakın sürer bu arada elle sürekli kontrol etmeyin dr söylemişti elle sürekli dokunulduğunda aktive oluyormuş
Evet doktor boynumu eğip bütün lenf bezlerini kontrol etti enfeksiyon kaynaklı şişer iner iğne yazayım dedi ama işte ben internetten bakınca lenfoma falan diyor korktum baya2 arkadaşımda ateşli hastalıktan sonra
Bir arkadaşımda kovid aşısından sonra köprücük kemiğinin orda çıktı
Annemin koltuk altında var yıllardır
Bizde hepsinde kendimizi bi türlü inandıramadık
Ama çok şükür en yenisi aşıdan sonra olan arkadaşım o bile bir sene oldu daha yeni kayboldu
Anneminki hala duruyor
Korkmayın genel cerrahlar dokunarak bile ele gelen yüzeyinden anlayıp elle teşhis koyuyo
Doku olarak pürüzlü birşey olup şüphelenseydi hemen ekstra tahliller isterdi
hiç bişeyiniz yok emin olun
Ah bu internet ah beni psikiyatri doktorum ki koskoca doktor verdiğim ilaçları internetten okumadan içiceksin diye yemin ettirerek odadan çıkardı düşününEvet doktor boynumu eğip bütün lenf bezlerini kontrol etti enfeksiyon kaynaklı şişer iner iğne yazayım dedi ama işte ben internetten bakınca lenfoma falan diyor korktum baya
Dokunma benim oğlan enfeksiyon geçirdi serum edişi halde bile çok zor geçti ağır enfeksiyon geçirmişsiniz o zaman bana doktor anca faydadı olur birden inmez elinizle dokunmayın demişti geçmiş olsunYaaa bende kontrol ediyorum süreklidokunmam daha
5-6 gün önce ateşli hastalık geçirdim sağ boynumdaki lenf bezi şişti. KBB doktoruna gittim bana iğne verdi antibiyotik enfeksiyondan dolayı oluyor bu normal dedi. İğne yarın sabah bitiyor ve hiç küçülmedi o beze. İnternetten baktığımda çok kötü şeyler okudum lenf bezi ile ilgili ağlıyorum şu an canım çok sıkıldı enfeksiyondan olsa antibiyotikle inmesi gerekmez miydi? Gerçi tam iyileşmedim ama hiç küçülmedi
Gerçekten bende böyleyim hatta en son gittiğim doktor 15 dakika gülmekten beni muayene edememişti. Çok kötü bir şey aslında ama engel olamıyorum maalesef en ufak şeyi kafama takıyorum hemenAh bu internet ah beni psikiyatri doktorum ki koskoca doktor verdiğim ilaçları internetten okumadan içiceksin diye yemin ettirerek odadan çıkardı düşünün
Tekrar doktora gitmenize bile gerek yok
Çok teşekkür ederim böyle okuyunca kafam rahatlıyor çok korkmuştum internette okuyuncaKorkmayın enfeksiyonlarda olur bazen tamamen geçmesi 3 ayı buluyor benim oğlumda olmuştu ben çok korkmuştum ama sonra tamamen geçti
Yarın iğnem bitiyor akşama randevu aldım gideceğim geçmediğini söyleyeceğim umarım kötü bir şey yokturGeçmiş olsun.
Benim bademciklerim olmadığından beri lenf bezlerim şişer. 25 senedir. Çok uzun süre de geçmez. Bi şişti mi bir kaç ayımı alır, mutsuzluk. İğne ilaç bittikten sonra kontrole gidin. Bitmediyse tedaviye devam eder. Yoksa kendi kendine geçecektir.
Adaçayı, ekinezya, zerdeçal gibi ürünler tedavimizde destek olacaktır.
Bir de tuzlu su ile gargara.
Size de geçmiş olsun bende ki şişlik tam olarak böyle
Yarın iğnem bitiyor akşama randevu aldım gideceğim geçmediğini söyleyeceğim umarım kötü bir şey yoktur
En son aşımı 3 ay önce oldum aşıdan değil ateşli hastalık geçirdim hala da hafif gribim devam ediyor ondan sonra olduBenim iş arkadaşımda biontech aşısı sonrasi lenf bezleri de sorun çıktı asi vs olmuşsaniz geçmezse baska doktora gidin mutlaka geçmiş olsunEn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?