Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim canım benim ❤️ kaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.
Selam canlar hastane işlerinden gelemedim şükür yatış yapılmadı evde antibiyotik tedavisine devam .Kızım da daha iyi Dua eden soran arkadaşlarim Allah razı olsun ❤️❤️

15.11.2024
Kahvaltı 12
Haşlanmış 1 yumurta
2 ceviz
2 parça beyaz peynir
5 Zeytin yarim avakado
Domates

Ara filtre kahve 2 hurma 10 çiğ yer fıstığı

Akşam 17.30
Koca tabak kapuska
Salata

Bugün suyumu sayamadim sporda yok:KK43:
Haftaya inşaallah kızım iylesince düzene giricem
Yarınki tartıda fena olmiyacagina düşünüyorum ama sporsuz olunca beklediğim gibi bir sonuç olmiyacak gibi
LenaG LenaG @Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Tatlım size de geçmiş olsun. İnşallah kızın bir önce sağlığına kavuşur. Afiyet olsun.

Selamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Mthn83
Selam sidosum hoş geldin. :KK60:

Çok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah 🌸

Çok az yemişsin ablam yine, afiyet olsun yarın çok güzel eksi göreceksin inşallah 🌸

Afiyet olsun inşallah yarın güzel eksiyi görünce keyfin yerine gelir 😇

Afiyet olsun bol eksi olsun inşallah 🌸

Afiyet olsun yarın inşallah güzel bir eksi gelecek 🌸

Afiyet olsun çok az olmuş, sen dün menü vermiş miydin kaptanım?? Kaçırdım mı acaba yoksa sen mi menü yorumlarken unuttun ☺️

Afiyet olsun çiçeğim 🌸

Ayy hepsi çok güzel görünüyor afiyet olsun, ben kendimden utandım paçavra gibi yiyorum ben kendime hiç özenmiyorum onu fark ettim 🤭

Afiyet eksi olsun inşallah 🌸

Tek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika 👍 🥰

Afiyet eksi olsun ablacım 🥰

Su az geldi sadece afiyet eksi olsun 🌸

Benimkinin kardeşi yok da ne oluyor 😂😂 Bu yaşlarda oluyormuş böyle, yeğenimle oğluşun arası 9 ay, o toparladı bu huyları geçti, demek ki bir sene çekeceğiz böyle 😂
Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah 🙏 İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak. :KK17:

Keyifli vakitler geçirin birlikte 🥰🥰
Allah razı olsun ablam 🥰 değişiklik olacak bu ara çok dağıldım toparlanırım biraz ❤️
15 kasım

17:45

1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Biraz kaşarlı brokoli
Bol yerelması ve brokoli kökü

1 lt su
1 lt zencefil, limon, yeşil çay ve maden suyu karışımı
3 kupa kahve

LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus
Çok güzel menü yarın güzel eksiler göreceğiz senden gibi geliyor ❤️🥰
14 Kasım

Eki Görüntüle 3504435

Boncuk2307 Boncuk2307

Bugünü 00:00 Dan sonra yazarım
Tamam ablacım not ederim ❤️
Selamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Mthn83
Müsaade ne demek, her zaman bekleriz yanımızda hep yerin var ❤️🥰
Boncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah 🙏 İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak. :KK17:
İyiyim çok şükür ablam, koşuşturmaca geçti benim günüm. ailem gelecek diye heyecanlıyım bir de 1 yaşında ve 4 yaşında yeğenim geliyor etraftan zararlı şeyleri kaldırmaya çalışıyorum. Benimki büyüdü diye unutmuşum 😂😂 ne yemek yapsam diye her güne yemek düşünüyorum şimdiden 😂😂 deliyim galiba biraz 😂😇
İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin sana Rabbim 😇 daha önce yaptın yine yaparsın sen hem bu sefer destekçin daha fazlaa 🥰❤️

Çok güzel menü, adım sayısı harika yarın çok güzel eksi gelecek inşallah 🌸

Çok az yemişsin ablam yine, afiyet olsun yarın çok güzel eksi göreceksin inşallah 🌸

Afiyet olsun inşallah yarın güzel eksiyi görünce keyfin yerine gelir 😇

Afiyet olsun bol eksi olsun inşallah 🌸

Afiyet olsun yarın inşallah güzel bir eksi gelecek 🌸

Afiyet olsun çok az olmuş, sen dün menü vermiş miydin kaptanım?? Kaçırdım mı acaba yoksa sen mi menü yorumlarken unuttun ☺️

Afiyet olsun çiçeğim 🌸

Ayy hepsi çok güzel görünüyor afiyet olsun, ben kendimden utandım paçavra gibi yiyorum ben kendime hiç özenmiyorum onu fark ettim 🤭

Afiyet eksi olsun inşallah 🌸

Tek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika 👍 🥰

Afiyet eksi olsun ablacım 🥰

Su az geldi sadece afiyet eksi olsun 🌸

Benimkinin kardeşi yok da ne oluyor 😂😂 Bu yaşlarda oluyormuş böyle, yeğenimle oğluşun arası 9 ay, o toparladı bu huyları geçti, demek ki bir sene çekeceğiz böyle 😂
Teşekkür ederim canım 💚

X