Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün liste öyle uzundu ki bildiğin yeme atağı geçirdim böyle olunca canım istemese bile yiyorum çok korkutucu oluyorcanım ben de önceki akşam yarın ölçülü menülere başlıyorum dedim ama dün dışarı da çıkınca fena kaçtı. gerçi yediğim junior menüydü ama küçük de olsa kola içtim. ayran alabilirdim ama almadım. sonra da 1 kase patates cipsi yedim.
ama böyle de olsa yazacağım dedim ve yazdım. iyi geldi.
bak bugün daha ayarlı başladım çok şükür sen de yaz. çekinme...
Bugunden itibaren dikkat et canim o kadar emek veriyorsun bosa gitmesin emeklerinZipzip- cım bu hafta dünde dahil çok abarttım eksiyim ama regl olduğum için eksi geldim saçma sapan şeyler yeyip duruyorum spor desen yok ayağım tekrar agrıyacak diye spora da başlayamıyorum
Selam fesangimSelam kızlarcım
Teşekkür ederim KaptanımTamam canim haftaya ekleyelim olmazsa
Hayirli yolculuklarr
Kendime söz verdim regl olmayı bahane ediyorum çogu zaman inan yazsam burdan atarsınız beni o derece her şey vardıBugunden itibaren dikkat et canim o kadar emek veriyorsun bosa gitmesin emeklerin
Spor icin zorlama ayagin agrimasin
En çok istediğim sınav görevi bi üniversite giriş sınavı bi de Kpss..Sabah sınavda görevliydim, sadece bir öğrenci vardı astım hastası olduğu için özel sınıfta sınav oldu. Hayatımın en uzun 3 saatiydi herhalde rabbim geçmek bilmedi..
Hosgeldin canim nasilsinHoooooo
Chalenge varmışşşşş
Nölüoooooooo
Neler yedin merak ettimKendime söz verdim regl olmayı bahane ediyorum çogu zaman inan yazsam burdan atarsınız beni o derece her şey vardı
İnşallah daha da iyi olur kuzucukGünaydın kuzum. Çocuğum çok iyi çok şükür. Gerçi enfeksiyonla temas ihtimalini kestik, insan içine karışırsa ne olur kestiremiyorum vücut direncini kuvvetlendireceğiz bakalım, şimdiki hedef o. Bende ruhsal açıdan iyiyim ama fiziksel olarak sıkıntılıyım biraz. Kendimi inanılmaz uykusuz hissediyorum 1 hafta 10 gündür. Psikolojik ya da havalardan kaynaklı da olabilir, gerçekten yetmiyor da olabilir çözemedim. 2 haftadır öğleden sonra iş yerinde resmen uyukluyorum… bu enerjime yansıyor, spor falan yapamıyorum… bugün vitaminlerine başlayacağım bakalım, umarım bu sefer düzenli kullanabilirim.
İyiyim cnm sen nasılsınHosgeldin canim nasilsin
Yok canım yok 500 lira dahi olsa daha kabul etmem hem çok incik cincik güvenlik önlemi var hem de çok uzun sürüyor.En çok istediğim sınav görevi bi üniversite giriş sınavı bi de Kpss..
Zamanında çok stresini yaşadık, bi de dışarıdan şahit olmak isterim
Iyiyim bende canimİyiyim cnm sen nasılsın
Bugn eşim geliyor artık aranıza katılacam p. Tesi itibari ile
İp atlama nasıl olcak pek hKim olamıorm tlfondan girince
olur ben varımDUYURU...
18 HAZİRAN-23 HAZİRAN ARASI İPLİ/İPSİZ ATLAMA CHALLENGESİ BAŞLIYORUZ...
İSTER İP ATLAYİN İSTER İPSİZ ATLAYİN...
SAYISININ @MİGİM İ ETİKET YAPIN... TAKİBE ALACAGİM...
HEM EĞLENCELİ OLACAK HEM TER DÖKECEGİZ HEMDE KİLOLARİMİZİ VERECEGİZ...
VAR Mİ KATILMAK İSTEYEN...
[IMG alt="nnurc"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/810/810710.jpg?1605503918[/IMG] nnurc
[IMG alt="Lavinia_98"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1041/1041420.jpg?1630908617[/IMG] Lavinia_98
Cordelia
@Elhan
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
Aijoo
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk