Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canimAyyy çok özür dilerim çektim ama gönderemedim
Kıyafetlerim 800g gibi
Tartı şöyle
Olsun canimEv ile iş yerim arası kıyafetli çıktım yaklaşık 800g bi fark var yani 63.8 gibi oluyor sanırım
Haftaya cuma evde tartılabilirşm
İş çok yoğundu tel de çekmiyor gönderemedim
Yeşile gelirsin kuzum :)Eki Görüntüle 3085209
gecen hafta 83.8
bu hafta 83.8
sabitim
Zipzip-
Cordelia
@nnurc
Eger uygun gorurseniz ben bir hafta daha masterfitte denemek istiyorum eger isler yolunda gitmezse cıkmak istiyorum . bir faydam kendime ve takimima olmayincada uzuluyorum
Çok teşekkür ederimOlsun canim
Dun bildirim yapmistin onu aliriz
Nobet devam ediyor galiba kolay gelsin
Ben sadece kilo yazmak izin kullanıyorum 7 yıldır kilolarım orda :)Fatsecret uygulaması kullanan var mı
Diyetkolik ten daha çok çeşit var sanki
Tebrik ediyorum çok güzel bir eksi olmuş
Yediklerinemi dikkat etmiyorsun acaba,yada fazlamı kaçıryorsun yerken ona dikkat bence,cumaya kadar veririsin merak etmeÖyle abla haklısın. Bu hafta biraz dikkat edeyim inşallah. Bakalım nasıl olacak.
Sanada kolay gelsin şimdiden kuzumAy abla yarın görevliyim çok heyecanlı oluyor , hepsine basarilar
Tebrik Ler
Hıım resim atanlar da var öğünleriBen sadece kilo yazmak izin kullanıyorum 7 yıldır kilolarım orda :)
Muhteşemmmmsinnnn
Gozun aydin canim sağlıklı bir sekilde kucagina alırsın inşallahKan sonucum çıktı. Sonuç pozitif, ama değerim düşük, bebek henüz çok küçük olduğundan(yaklaşık 4 haftalık) .Pazartesi tekrar kan ver dedi dr
Teşekkür ederim canım kaptanım amin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versinGozun aydin canim sağlıklı bir sekilde kucagina alırsın inşallah
Amin canim insallahTeşekkür ederim canım kaptanım amin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Canim nike training indirsene, orda videolar var ben temel programı yapicam .Aaaa aynı ben
O ne ilk defa duydum....
Keto diyeti yapmış bayaKilo veremeyen kiloyu kaşıkla verip kepçeyle geri alanlar....benim bı arkadaşında öyleydi Eskişehir'de bı diyetisyene gittti...kilo vermeyenlerde bağırsak florası bozulmuş oluyormus 8 hafta süt ve süt ürünleri meyve bakliyat hepsini kesti...vitamin takviyesine başlattı sadece sebze kuzu eti yiyor 93 kilodan 83 kere indi 6 haftada...