- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Aaa evet yazmışsın canim not almamisimKuzum eline sağlık
Çarşamba attım gibi hatırlıyorum ama
Duzenledim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet yazmışsın canim not almamisimKuzum eline sağlık
Çarşamba attım gibi hatırlıyorum ama
Huyum kurusun öylyimdir,sağol canım benimyaa çok tatlısıın
Kolay gelsin kaptanımAz sonra geliyorum az isim var
Sen de bizim için çok özel ve güzel bir arkadaşsin.netEzeli rakibin aşkiton hocamla ikinizde harikasınız varya
Zor burç cidden akken karaya dönüşüyorlar hemen
Sağol kuzumAaa evet yazmışsın canim not almamisim
Duzenledim şimdi
Yaa ben dünkü menüyü yazmayı unutmuşum10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 82,2 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @Tutku44 Kırmızı 83,8 ❤ ❤ ❤ ✖ ✖ ✖ ✖ Wilma11 Kırmızı 72,0 ❤ ❤ ❤ ❤ @sandriyon (transfer ) Kırmızı 66,3 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ @hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ ❤ ❤ Cordelia Kırmızı-Sarı @She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım Lavinia_98 Mavi Kaptan 66,0 ✖ @Bar_na Mavi 78,2 ✖ fesang Mavi 57,6 @pikapi Mavi 65,5 @ugurbocuuu (transfer) Mavi 59,4 ✖ ✖ dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ ✖ ✖ ✖ Zipzip- Mavi-Sarı @_ASTRAL_ Mavi-Sarı Yeşil Takım HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 51,45 @minerva1988 Yeşil 55,2 Hedef60kgolmak Yeşil 71,7 ✖ ✖ B Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ @sara_28 Yeşil 89,7 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 ✖ ✖ ✖ ✖ Mehfam Yeşil 69,6 ✖ @pastelfit Yeşil 58,1 @Bmsh Yeşil @bluegreeneyes Yeşil 74,7 @Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖ ✖ @Birevet ✖ @sulisim @kumsal68
Bu hafta Menü avantajini Kırmızı takim kazandi tebrikler
Çok teşekkürler güzel sözlerin için hocam sağol varolSen de bizim için çok özel ve güzel bir arkadaşsin.net
Canım ekürimmm
Önümüzdeki hafta mezuniyetini coşkuyla kutlayalım inşallah. Halay başı ben olacağım.Çok teşekkürler güzel sözlerin için hocam sağol varol
Ekürim çıtırım önümüzdeki haftabende mezun olacam
İmşallah hocam kutlama yapacağız hep berabercene cıztak cıztak olacaz mendiller hazırlanson o zaman.Önümüzdeki hafta mezuniyetini coşkuyla kutlayalım inşallah. Halay başı ben olacağım.
Sabit olmanda guzel haftaya daha iyi olur canimSelam kızlar ben bu haftayı regli etkisiyle sabit bitirdim. İnşallah haftaya şu 75 den kurtulurum
Sagol ablacimKolay gelsin kaptanım
Sende sağol bitanemSabit olmanda guzel haftaya daha iyi olur canim
Masterfite katilacak misin bu hafta
Sagol ablacim
Olsun canim önemli degilYaa ben dünkü menüyü yazmayı unutmuşum
Heyyy benim 3.5 kilomu unuttun mu minnoşGayet güzel canım tebrik ederim
İlk kez böyle bir sonuç gördümtebrik ederim canım
Selam canim guzel eksi tebrik ederimSelamlarrrr
Tartı fotosunu çektiğimi sanıyordum ama galeride bir türlü bulamadım. Çocuğun okulundaydim anca geldim eve özür dilerim Zipzip-
Geçen cuma 57.6
Güncel 57.2
Fark 400 gram Lavinia_98
olurrrSeni gözüme kestirdim bu hafta kapışalım mı