- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.554
- 35
Seni gözüme kestirdim bu hafta kapışalım mıZipzip- bu hafta yeşil takıma girmek istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gözüme kestirdim bu hafta kapışalım mıZipzip- bu hafta yeşil takıma girmek istiyorum.
Sana mesajım 10.000 inci mesajım olmuş ikimize de uğur getirsinNe demek her zaman desteğiz
Ciddenm, ne güzel,buda bana kısmet olmuş,hep uğur getirsin hayatımız boyuncaSana mesajım 10.000 inci mesajım olmuş ikimize de uğur getirsin
O ne öyle blmediğim sularda yüzmem dermişimFatsecret uygulaması kullanan var mı
Diyetkolik ten daha çok çeşit var sanki
Abla bugün sabah başladım.insallah işe yarar yağlar erir giderGümaydın canısı,bende iyiyim sağol.
Tarçını çay kaşığının ucuyla atacaksın,içimi o zaman güzel oluyor,faydasını gördünü peki
Gencim demi hayırlı cumalar canımGünaydın genç
Sana da hayırlı cumalar
Akşama doğruda içebilrsin açıkma durumu başlayınca olacak oda,bir kaç günde fark eder wc'de takip et bunuAbla bugün sabah başladım.insallah işe yarar yağlar erir gider
Gencim demi hayırlı cumalar canım
Ciddenm, ne güzel,buda bana kısmet olmuş,hep uğur getirsin hayatımız boyunca
Ablacım yediğin yemekleri kaydediyorsun kalorini sayıyorO ne öyle blmediğim sularda yüzmem dermişim
Kızından daha da gençsinAbla bugün sabah başladım.insallah işe yarar yağlar erir gider
Gencim demi hayırlı cumalar canım
Zaten pek bişi yemiyorum ki,bozar beni bu uygulamaAblacım yediğin yemekleri kaydediyorsun kalorini sayıyor
Tebrik edrim eksin çok güzel
İnşallah şiracım bu hafta benim son zaten emekli oluyorum artık,kızımın yanına gdeeğiz 10 gün sonra nasılsa geri gelirim kilo alarak geleceğimşn garantisinı veriyorum
Deme öyle demeee
Teşekkür ederimmm. Aslında 1 kilo gitse istiyorum ama buna da şükür. Bu hafta pek dikkat etmedim halbuki dün falan yedim. Buna rağmen tartı şaşırttı beni. Demekki vücut yemeyince de vermiyormuş bunu görmüş oldumGünaydın kaptanim eksin cok guzel tebrik ederim
Iyi tatiller ❤❤
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Haftaya kesin giderSelam kızlar ben bu haftayı regli etkisiyle sabit bitirdim. İnşallah haftaya şu 75 den kurtulurum
Belli olmuyor aslında,ben bu hafta sebze yedim onun bile etkisi oldu.Teşekkür ederimmm. Aslında 1 kilo gitse istiyorum ama buna da şükür. Bu hafta pek dikkat etmedim halbuki dün falan yedim. Buna rağmen tartı şaşırttı beni. Demekki vücut yemeyince de vermiyormuş bunu görmüş oldum
t Yarışması 38.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||||||||
nnurc | Kırmızı Kaptan | 64,6 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
Hallederiz | Kırmızı | 82,2 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
@UcurtmaAvcisii | Kırmızı | 89,5 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | |||
Tutku44 | Kırmızı | 83,8 | ❤ | ❤ | ❤ | ✖ | ✖ | ✖ | ✖ | |
@Migim | Kırmızı | 72,0 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||||
sandriyon (transfer ) | Kırmızı | 66,3 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ✖ | |||
hllgkchl | Kırmızı | 64,0 | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||||
Cordelia | Kırmızı-Sarı | |||||||||
She-Raa | Kırmızı-Sarı | |||||||||
Mavi Takım | ||||||||||
Lavinia_98 | Mavi Kaptan | 66,0 | ✖ | |||||||
Bar_na | Mavi | 78,2 | ✖ | |||||||
fesang | Mavi | 57,6 | ||||||||
@pikapi | Mavi | 65,5 | ||||||||
ugurbocuuu (transfer) | Mavi | 59,4 | ✖ | ✖ | ||||||
dolunaydagel | Mavi | 81,7 | ✖ | ✖ | ✖ | ✖ | ||||
Zipzip- | Mavi-Sarı | |||||||||
_ASTRAL_ | Mavi-Sarı | |||||||||
Yeşil Takım | ||||||||||
HanimKelesimiGetir | Yeşil Kaptan | 51,45 | ||||||||
minerva1988 | Yeşil | 55,2 | ||||||||
Hedef60kgolmak | Yeşil | 71,7 | ✖ | ✖ | ||||||
B Beklenen2 | Yeşil | 76,1 | ✖ | |||||||
sara_28 | Yeşil | 89,7 | ||||||||
Kendinin en iyi hali ol | Yeşil | 63,8 | ✖ | ✖ | ✖ | ✖ | ||||
Mehfam | Yeşil | 69,6 | ✖ | |||||||
pastelfit | Yeşil | 58,1 | ||||||||
B Bmsh | Yeşil | |||||||||
bluegreeneyes | Yeşil | 74,7 | ||||||||
Kmsl Hnd | Yeşil | 72,85 | ✖ | ✖ | ||||||
@Birevet | ✖ | |||||||||
S sulisim | ||||||||||
kumsal68 |
Kız rakıda da kalori varZaten pek bişi yemiyorum ki,bozar beni bu uygulama
İçtiğim 1 kadeh bişi zaten,balıklar ağlamasın diyee içiyom yani sjksjksjkKız rakıda da kalori var
Kuzum eline sağlık10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Hallederiz Kırmızı 82,2 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Tutku44 Kırmızı 83,8 ❤ ❤ ❤ ✖ ✖ ✖ ✖ @Migim Kırmızı 72,0 ❤ ❤ ❤ ❤ sandriyon (transfer ) Kırmızı 66,3 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ ❤ ❤ Cordelia Kırmızı-Sarı She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım Lavinia_98 Mavi Kaptan 66,0 ✖ Bar_na Mavi 78,2 ✖ fesang Mavi 57,6 @pikapi Mavi 65,5 ugurbocuuu (transfer) Mavi 59,4 ✖ ✖ dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ ✖ ✖ ✖ Zipzip- Mavi-Sarı _ASTRAL_ Mavi-Sarı Yeşil Takım HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 51,45 minerva1988 Yeşil 55,2 Hedef60kgolmak Yeşil 71,7 ✖ ✖ ✖ B Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ sara_28 Yeşil 89,7 Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 ✖ ✖ ✖ ✖ Mehfam Yeşil 69,6 ✖ pastelfit Yeşil 58,1 B Bmsh Yeşil bluegreeneyes Yeşil 74,7 Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖ ✖ @Birevet ✖ S sulisim kumsal68
Bu hafta Menü avantajini Kırmızı takim kazandi tebrikler
yaa çok tatlısıınİçtiğim 1 kadeh bişi zaten,balıklar ağlamasın diyee içiyom yani sjksjksjk