- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Guzel eksi tebrik ederim canimGeçen cuma 72.85
Bu cuma 72.15
Fark 700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel eksi tebrik ederim canimGeçen cuma 72.85
Bu cuma 72.15
Fark 700
Teşekkür ederim kaptanımTamam canim yesile ekleyelim bu hafta
Canim cok iyi tebrikler
Sağol ortimHey maşallah
Şu kadın gibiyim sanirim ama
Zeytinyaglı brokoli salatayı es geçmem
Afiyetler olsun pastelcimZipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir @minerva1988
16 haziran Perşembe
Kahvaltı 10.30
2 h yumurta 2 zeytin
1 kk peynir 1 tk fıstık ezmesi
1 d pastırma 1 köz çarliston
Domates salatalık dereotu
1 d ekmek
Öğle 15.00
2 zeytinyağlı sarma
1 kase yoğurt
Yulafbar
Akşam 20.00-01.00
3 kase yeşil salata
Karışık deniz mahsülleri
Karışık meze
4 kanat
2 tk irmik helvası
Soğuk kahve şekerliydi
2 küçük bira
Su 2 lt
Adım 5.268
Teşekkrler canım sağolTebrikler harikasınız
Çok teşekkürler canımcım sağolMaşallah Hanımcım harikasın tebrik ederim
Alaı,lım senide takımımıza buyrunnZipzip- kaptanım sabah tartıldım 87,3 geldim. Fotoğraf çekmeyi akıl edemedim. Bunun çoğu ödem biliyorum. Bir de sabah uyanınca birkaç bardak su içmiştim . Ondan kaynaklı. Sonrasında kahvaltı yaptığım için tekrar tartılamadım da.
Ben günlük yürüyüş yapıyorum ama beslenmemi düzene sokmam gerek . Yaptığımın değil de yapmadığımın yer aldığı takımda olayım.
Yeşil takımda olayım ben bu hafta uygun mu sizce ?
Süper tebrik ediyorum eksin çok iyiGeçen cuma 72.85
Bu cuma 72.15
Fark 700
Harka tebrik ediyorumGunaydin kizlar
Gecen hafta 64.6
Bugun 63.15
Fark: 1.45
Yuzde 2.24
Zipzip- Cordelia kaptanlarim ben bu hafta tatile gidiyorum. Bu hafta izin istesem, 27 haziranda tekrar gelsem olur muEki Görüntüle 3085157
Kaptanım bu hafta beraberiz inşallahSağol ortim
Dün yedim az z.yağında yaptım
Afiyetler olsun pastelcim
Teşekkrler canım sağol
Çok teşekkürler canımcım sağol
Alaı,lım senide takımımıza buyrunn
Süper tebrik ediyorum eksin çok iyi
Tebrik edrim eksin çok güzelGünaydınnn
Geçen Cuma :69.6
Bugün 69.1
Fark - 5
Yeşil takım devam
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia
Eki Görüntüle 3085159
İnşallah şiracım bu hafta benim son zaten emekli oluyorum artık,kızımın yanına gdeeğiz 10 gün sonra nasılsa geri gelirim kilo alarak geleceğimşn garantisinı veriyorumKaptanım bu hafta beraberiz inşallah
Deme öyle demeeeYine obez oldum
Günaydın kaptanim eksin cok guzel tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta 64.6
Bugun 63.15
Fark: 1.45
Yuzde 2.24
Zipzip- Cordelia kaptanlarim ben bu hafta tatile gidiyorum. Bu hafta izin istesem, 27 haziranda tekrar gelsem olur muEki Görüntüle 3085157
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydınnn
Geçen Cuma :69.6
Bugün 69.1
Fark - 5
Yeşil takım devam
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia
Eki Görüntüle 3085159
Bu geçen hafta kuzum.Cordelia ellerine sağlık canım ama benim sadece bir adım gözüküyor bir kaç kez paylaştım sanki birde yaptığım diğer sporlar puanlamaya dahil olmuyormu bu hafta sporu bayağı abarttım çünkü
evet katılayım :)Masterfite katilacak misin
Para talep etmeyecek gibi. Amacım para değil gerçeklerin açığa çıkmasıydı demiş.amber heard mahkemenin johnny deppin kazandığına halaaa kabullenemiyor ulan amber bitti mahkeme... neyi peşindesin... parayi ödememek için yol mu ariyonnn..Amber Heard Johnny Depp'in ona Åiddet uyguladıÄı konusunda ısrarcı! "Kanıtlayan dosyalar dolusu not var"
Johnny Depp'in açtıÄı iftira davasını kaybeden Amber Heard, dava sonrası verdiÄi yeni röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Röportajın yayınlanan ön gösteriminde oyuncu, Deppâin kendisine Åiddet uyguladıÄını kanıtlayan dosyalar dolusu dolusu terapist notu olduÄunu iddia...www.mynet.com
ayyhh ben sinir oldum şu kadina..
Çarşamba Sporu canimevet katılayım :)
Ya kadın kendisi şiddet uyguluyor diye terapiste de bir sürü yalan uydurmuş olabilir. tabii ki bunu kabul etmeyecek hakim üçüncü bir kişi söylemiyor ki delinin teki söylüyor bana şiddet uyguladı diye bunu nasıl kabul eder delil olarakamber heard mahkemenin johnny deppin kazandığına halaaa kabullenemiyor ulan amber bitti mahkeme... neyi peşindesin... parayi ödememek için yol mu ariyonnn..Amber Heard Johnny Depp'in ona Åiddet uyguladıÄı konusunda ısrarcı! "Kanıtlayan dosyalar dolusu not var"
Johnny Depp'in açtıÄı iftira davasını kaybeden Amber Heard, dava sonrası verdiÄi yeni röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Röportajın yayınlanan ön gösteriminde oyuncu, Deppâin kendisine Åiddet uyguladıÄını kanıtlayan dosyalar dolusu dolusu terapist notu olduÄunu iddia...www.mynet.com
ayyhh ben sinir oldum şu kadina..