- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yesil takimada girebilirsin canimBuraya menü yazmayınca bu hafta çok saldım yemeyi içmeyi. Yarın mutlaka bir takıma girmem ve sağlıklı beslenmem gerek
Yürüyüş yapman sıkıntı olmazsa masterfitede ekleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesil takimada girebilirsin canimBuraya menü yazmayınca bu hafta çok saldım yemeyi içmeyi. Yarın mutlaka bir takıma girmem ve sağlıklı beslenmem gerek
Huhu aşkVeee çiçeğimi kaptım
Eki Görüntüle 3084960
Bugün kan verdim kuzum , yarın öğleden sonra 2-3 gibi belli olur belli olsun kutlama yaparız babaannemiz cumartesi ameliyat olacak, ona haberi verdik biraz moral olsun diye Çok sevindi , morali düzeldi birazShe-Raa cnm kesinleşince kutlıcam ben de bekliyorum
Afiyet olsun kaptanim ❤
Gecmis olsun Allah sifa versin canimBugün kan verdim kuzum , yarın öğleden sonra 2-3 gibi belli olur belli olsun kutlama yaparız babaannemiz yarın ameliyat olacak, ona haberi verdik biraz moral olsun diye Çok sevindi , morali düzeldi biraz
Haydariye soru mu sordun ahahaha16 Haziran Perşembe
Sabah 11.00
Bir kase haydari?
Bir kase mercimekli salata
Bir küçük dilim peynirli börek
Domates biber
Ara 15.00
Bir bardak limonata
Akşam 18.30
Bir tabak acılı tavuk
Yarım kase bulgur pilavı
3 acı biber turşusu
Zipzip- @Lavinia_98
Yürüyüş iyi gelir bence canım. Ama dediğin gibi yarın yeşil takımda olayım. Yürüyüşü zaten gün içinde mutlaka yapıyorum.Yesil takimada girebilirsin canim
Yürüyüş yapman sıkıntı olmazsa masterfitede ekleriz
Teşekkür ederim kaptanım, cumartesiymiş ameliyat . Yarın hastaneye yatış yapacakmışAfiyet olsun kaptanim ❤
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Hariikaaaaaa. Mutluluklar dilerim kraliçem.Veee çiçeğimi kaptım
Eki Görüntüle 3084960
Sabah sabah haydari de şaşırmış, Burada ne işim var demiş olabilirHaydariye soru mu sordun ahahaha
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatırBugün kan verdim kuzum , yarın öğleden sonra 2-3 gibi belli olur belli olsun kutlama yaparız babaannemiz cumartesi ameliyat olacak, ona haberi verdik biraz moral olsun diye Çok sevindi , morali düzeldi biraz
Tamam canim olmazsa yarin duruma gore karar verelimYürüyüş iyi gelir bence canım. Ama dediğin gibi yarın yeşil takımda olayım. Yürüyüşü zaten gün içinde mutlaka yapıyorum.
Bende. İlk hamilelikte gebelik şekeri çıkmıştı, 2 ay diyet yapmıştım. Bu defa o sorunları yaşamak istemiyorum, önlemimi baştan alıp sağlıklı beslenmek istiyorum. Yürüyüş de kan şekerimi dengeler, orta tempolu yürüyüş iyi gelir
Oy oy canım çok iyi olmuş Allah sağlıcakla atlatmayı nasip etsin operasyonu da :)Bugün kan verdim kuzum , yarın öğleden sonra 2-3 gibi belli olur belli olsun kutlama yaparız babaannemiz cumartesi ameliyat olacak, ona haberi verdik biraz moral olsun diye Çok sevindi , morali düzeldi biraz
Teşekkür ederiz cordiş kaptanım, inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatır
Yaparız tarih neydi?Ay benim doğumgünüme de yapar mısınız kızlarcım
Tamamdır kaptanım, yarın haber ederim öğleden sonraTamam canim olmazsa yarin duruma gore karar verelim