- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat ediyorum artık bitti ama bugün çok acı kaldım sanki salatalık doyurmuyor vallaNeyse hafta sonu menulerine dikakt edip eksiyle gelirsin
-1 ile -1.5 benim hedefimEvet zaten bir kazanacaz kilolarimizida yeneceğiz benim bu hafta -2 kilo hedefim
Afiyet olsun kaptanim10 Haziran
Sabah kaşarlı sucuklu tost
Öğle iki dolma
Akşam yaprak döner
Bir kase sütlaç
Çok kötü çok Zipzip-
Yarasin sen yedikçe ben doydum:) yarın da ben dagiticam bir arkadaş grubumla buluşma var :)Sabah sağlıklı sandviç, limonata, kahve buraya kadar ok.
Akşam dopdolu bir KFC gece 11de nutellali magnolia iki tane hem de
Aramızda kalsın
Hindi füme lezzetli mi kuzum hiç denemedim10 Haziran cuma
Sabah 10.00
Çavdar ekmeği içine
2 hindi füme süzme peynir
Acı yeşil biber maydanoz
Öğle 12.00
Bir bardak limonata
14.00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 17.00
KFC
Gece 23.00
İki kase nutellali magnolia
Zipzip- Lavinia_98
Çok bişi yokmuş ya kuzum10 Haziran
Öğle iki dolma
Akşam yaprak döner
Bir kase sütlaç
Çok kötü çok Zipzip-
menü iyiymiş ama10 Haziran
Öğle iki dolma
Akşam yaprak döner
Bir kase sütlaç
Çok kötü çok Zipzip-
Bence guzel canim denemelisinHindi füme lezzetli mi kuzum hiç denemedim
Bence tek yersen lezzetli değil ama sandviç içine koyunca iyi gidiyor protein değeri yüksek diye koyuyorum benHindi füme lezzetli mi kuzum hiç denemedim
Ohhh benim yerime de dağıtYarasin sen yedikçe ben doydum:) yarın da ben dagiticam bir arkadaş grubumla buluşma var :)
Bende kedilerime bişey olacak diye çok korkuyorumSabah kalktım kuşum ölmüş,bundan sonra almayacam artık kahroluyum sonra üzüntüden
İnsanlah kuzu ya-1 ile -1.5 benim hedefim
Vereceğiz ya çok zor değil
Vallahi iki yarimdi bugün güzel gdiiruim ama Perşembe günüde kabak detox yaaprim bu defaki hedefim 57Afiyet olsun kaptanim
Tostun boyutu nedir bilmiyorum ama bence kötü degil
Daha ne olsun bir baklava eksikÇok bişi yokmuş ya kuzum
Bitti bu son gündü diye yedim bundan sonra veririsem çok dikkatli olcm bir daha kilo almak istemiyorum ama sanki hala 63 duruyorum çok yağ oranı yok diye kilolu durmuyor ummenü iyiymiş ama
Tamamdır kuzum protein almam lazım :) alim ilk sipariste :)Bence guzel canim denemelisin
Aynen protein şart omlet yaparım ben asdgBence tek yersen lezzetli değil ama sandviç içine koyunca iyi gidiyor protein değeri yüksek diye koyuyorum ben
İbreni guncelleseneVallahi iki yarimdi bugün güzel gdiiruim ama Perşembe günüde kabak detox yaaprim bu defaki hedefim 57