- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Filiz hasta ölüyorE Elif_Eylul nerelerde acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filiz hasta ölüyorE Elif_Eylul nerelerde acaba
Hemen değişelim, kilo vermek sıkıntı olmuyor bende, korumada cebellesiyorumGünaydın canim ❤
Günaydın canim
Tartidaki rakam cok guzel yaa keske benim olsa
Neyini beğenmediniz acaba ya tabi ki haklısın, sakın yanlış anlamaBune beee nasil bir kilo böyle
Günaydın canim hayirli cumalar ❤Gunaydin Hayırlı Cumalar Bol eksiler dicemde eksi kaç kiside var
Ben cok guzel koruyorum ama versem iyi olacakHemen değişelim, kilo vermek sıkıntı olmuyor bende, korumada cebellesiyorum
Kız sana ne oldu? Çocuklar değil miydi, sana da mı bulaştı yoksa sıcak soğuk derken incirden mi olduFiliz hasta ölüyor
Bide soruyor bide soruyorNeyini beğenmediniz acaba ya tabi ki haklısın, sakın yanlış anlama
Super yaaa, ikimiz süper ikili olurmusuz. Ben veririm, sen korursunBen cok guzel koruyorum ama versem iyi olacak
Uzun zamandir 55 kiloyum +1 -1 seklinde ilerliyorum genelde
Banada bulasti sabahin körüsünde gidiyozya çarpildimKız sana ne oldu? Çocuklar değil miydi, sana da mı bulaştı yoksa sıcak soğuk derken incirden mi oldu
Sağol canımAfiyet olsun canim ❤
Iyi yapmissin canim Bende 6 da uyandim baktim kimse yok yazmadan ciktim
Günaydın canim ❤
Sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun. Geçmiş olsun canim.
Off kilonun güzelliğine bakarmisin
Sağol canım teşekkür ederimGecmis olsun kuzuya
Sagol canim
Sagol canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çikolatalar balkaymaklar afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok guzel eksin tebrikler cabim
Eksi görmüşsün neden agliyosunki tebrikler
Tebrikler canim
Yok artık diyorum bune kızım ökuzmu yedin
Afiyet olsun canım
Neyin var abla geçmiş olsunFiliz hasta ölüyor
Kıskandım arkadasin kilosunuBune beee nasil bir kilo böyle
Allah şifa versin inşallah He yaa, yağmurdan sonra gidince de dökülür dallardan damlalar. İnşallah kat kat bereketlensin kazancıBanada bulasti sabahin körüsünde gidiyozya çarpildim
Keşke şansımız olsaydı, verirdim valla herkesin yerine, Zipzip- da korumasını yapardıSağol canım
Sağol canım teşekkür ederim
Neyin var abla geçmiş olsun
Kıskandım arkadasin kilosunu
Grip oldum cocuklardan gecti,bide tarlaya erken gidiyoruz üzerime çig falan yağyo ondanSağol canım
Neyin var abla geçmiş olsun
Kıskandım arkadasin kilosunu
İnşallah darısı basimiza bakalım sen kaça düşmek istiyosunki dahaKeşke şansımız olsaydı, verirdim valla herkesin yerine, Zipzip- da korumasını yapardı
Sagol canimAllah şifa versin inşallah He yaa, yağmurdan sonra gidince de dökülür dallardan damlalar. İnşallah kat kat bereketlensin kazancı
45 düşcekmisİnşallah darısı basimiza bakalım sen kaça düşmek istiyosunki daha
Geçmiş olsun çocuklardan geçmiştir of gripde berbat oluyoGrip oldum cocuklardan gecti,bide tarlaya erken gidiyoruz üzerime çig falan yağyo ondan
Sagol canimGeçmiş olsun çocuklardan geçmiştir of gripde berbat oluyo
Şaka dimi45 düşcekmis