- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Insallah canim. Polonyali . Bekarlara tavsiye ederimbizim yetiştirdiğimiz nesil inşallah karşılıklı anlayış ve yardımlaşmayla evliliklerini yürütür
senin koca yabancı uyruklu mu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim. Polonyali . Bekarlara tavsiye ederimbizim yetiştirdiğimiz nesil inşallah karşılıklı anlayış ve yardımlaşmayla evliliklerini yürütür
senin koca yabancı uyruklu mu :)
Aşkım pozitifim Naptin naptınBu aralar tartıyı bende boşaldım vallahi cuma ne çıkar Allah kerim
HahaSagol canim. Ayy coook mutlu olduum Hedef60kgolmak in mesajini okuyup duruyorum
mutluyum mutlusun mutlu, mutluyuz mutlusunuz mutlular
Kirmizi kurdele almis cocuk gibi hissettim
Canım maşallah hem de bu kiloda kendini çok iyi tutmuş isteklerini dengelemişsinMenüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir parça peynir 3 zeytin
Yeşillik ve kırmızı havuç
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
3 ince dilim limonlu ayva
Öğle 12.00
Büyük kase salata
Bir dilim tam buğday ekmeği arasına 3 minik ızgara köfte
Ara 15.00
1 bardak ayran 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 17.30
1 kalçalı but tavada yanında 3 çiçek karnabahar yemeği
Son ara o ara bir kriz geldi ki sormayın 4 minik salatalık ile gönderdim çok şükür
Su 3lt
1 maden suyu
1 bardak sade kahve
Zipzip- pastelfit
Hade hadehiç güzel olmamıştı zaten ıyyyhh yani ( gerçi ben yemedim ) :))))
ben de çok marifetli değilim gülüm elim de az yavaş çok uzun sürüyor yavvf :)
Aminnnnselam söyleeeeeee
hayallerimden biri de annemle aynı şehirde oturup ona giderken ya da o bana gelmişse buraya annemle kahve içiyoruz diye yazabilmekkkkkk
Sen beni bi yemek yaparken gorsen zaten pratik olmayan yemegi yapamiyorum.oohhhh işte böyle pratik fikirli olmak lazım hep ellerine sağlık , şimdi marketlerde yumurta kabı görünen içli köfte yapma aparatı satılıyor , bence senin yöntemle madem lezzetli olmuş hiç aparata v.s. gerek yok
Durmak yok yola devam cook mopa verdim. Artik zaman kalmadi. Gideceksiniz pis kilolaarAy tabi ki beğehdimm hem de nasıl
Cnm cumaya kadar böyle git sonra bir iki küçük ödülle aynı bu şekil devam edersin
Oyyy gel sarılayım canım benim
Duanı da oku yat canım yarın melisa ya da papatya çayı?
Oyy miricik vücudu sarsılıyor di mi, öksürük şurubu yok mu cnm
Aynen tahtaya vur bence Türk erkekleri pek öyle değil cınım
İyi geceler kuzum
beklenir beklenir
İyidir canım bu ara misafir gezmeler yoğun geçiyor sen nasılsın
hepsi aynı kültürle mi yetişmiş acep :))Insallah canim. Polonyali . Bekarlara tavsiye ederim
Amanin bu adimlar da neee afiyet olsun canim. Nasil bu harika kiloda kaldigin belli hem menuden hem adimlardanGünün menüsü
12.45 mantarlı omlet .
16.30
Ara 6 fındık ,bir muz
19.00 tavuklu salata
Zipzip- Cordelia pastelfit Eki Görüntüle 2978090
Mantara mı şaşırayım adıma mı bilemedimGünün menüsü
12.45 mantarlı omlet .
16.30
Ara 6 fındık ,bir muz
19.00 tavuklu salata
Zipzip- Cordelia pastelfit Eki Görüntüle 2978090
yap yap suyun hafızası var ve söylenen sözlere göre moleküler yapısını değiştirebiliyor gülüm :)Aa canim ne guzelmis bu. Ben de yapayim canim SIKILinca
Burda kadin calisan sayisi cook yuksek o yuzden cogu diyelim tabiki hepsi degildir dehepsi aynı kültürle mi yetişmiş acep :))
Geldim canım nasılsın gece uyuyanildin mi
Be pozitifsin sen ya cok hosuma gitti. Deniycem kesinlikleyap yap suyun hafızası var ve söylenen sözlere göre moleküler yapısını değiştirebiliyor gülüm :)
İyi ablagüzellikler iyi geceler
Iyi geceler canim.güzellikler iyi geceler