Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canim
Günaydın canimNe çene varmış sizde yaaa anca bitirdim geçmişi
Günaydın canlarım mutlu haftalar olsun sağlık ocağından geliyorum iki gün rapor verdi ve tekrar test yaptırmamızı istedi.
Cok arti değilsin canim toparlarsin cumaya
Teşekkür ederim canımın içi ama nasıl oldu hiç anlamadım hastalıktan sanırımmüthiş bir rakam tebrikler canım
Hayırlı olsun bol eksilerle devam et canım.
Wc meselesi valla düşman başına bilirimwc ve biraz da ödem var. artım bu kadar değil yani
66 idin. Artısin. Nasıl artı geldin menülerine bakacağım canım.
Cumaya kadar verirsin canimSelam kizlar
Cuma:75.1
Ctesi:74.7
Pazar:76.2
Ptesi:75.5
Regl olunca cozulecek galiba bu dengesizlik
Canim umarım 2022 sonu 60 kilo olursun.
İnşallah canım.Selam kizlar
Cuma:75.1
Ctesi:74.7
Pazar:76.2
Ptesi:75.5
Regl olunca cozulecek galiba bu dengesizlik
Gecti aslinda 4 aydir gunu gunune oluyordum 23ujde olmustum yanlis hatirlamiyorsamCumaya kadar verirsin canim
Regl ne zaman olacaksin
Bakmak lazim ama simdi bakamam evde cok yogunumGecti aslinda 4 aydir gunu gunune oluyordum 23ujde olmustum yanlis hatirlamiyorsam
30 dakikayı azicik gecebilir :)Son 30 dk heyecan dorukta
Tamam zaten bende yenice kahvaltıya oturdum30 dakikayı azicik gecebilir :)
Kardesim gidecek bugun birseyler hazirliyoruzTamam zaten bende yenice kahvaltıya oturdum
Rabbim kavuştursun canım biz beklerizKardesim gidecek bugun birseyler hazirliyoruz
Yemek hazirligi var cok bakamiyorum
Allah kavuştursun canım, kolay gelsinKardesim gidecek bugun birseyler hazirliyoruz
Yemek hazirligi var cok bakamiyorum
GÜNAYDIN MAVİ TATLI ÇEKİRGE TAKIMI
BUGÜN PAZARTESİ.
GELENEKSEK TÜRK KADINLARI TEMİZLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA, SİLİYORUZ SÜPÜRÜYÜRUZ. HALILARI SİLKELİYORUZ. OVUYORUZ, KAZIYORUZ, TELLİYORUZ DERKEN ADIMLAR BİTMİŞ YAĞLAR GİTMİŞ.
VEEEE UNUTMAYIN Kİ TEMİZLİKTE DETAYLAR ÖNEMLİDİR
Login • Instagram
@kahvekokusu
@aypare ackerman
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
@dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-