- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.805
Hepimiz fırsat kolluyomuşuz resmenValla aramızda kalsin ( Zipzip- ) duymasin 15 gün önce 86 kg ydum. Bu Cuma 91.7 çiktım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz fırsat kolluyomuşuz resmenValla aramızda kalsin ( Zipzip- ) duymasin 15 gün önce 86 kg ydum. Bu Cuma 91.7 çiktım.
Bir bakip arastirayim teşekkür ederimaz önce yazdım gülüm istersen sen de amatis taşı kullan
Nebilim ya 30 euroya aldimYa niye acaba
CanımsınBugunku artılara birsey demiyorum:)
Takımda olsaydik sonunculuk kesindi
Canımsın
Ay aşkolsun kim sevmiyomuş gösterTakimimiz diye demiyorum herkes mükemmeldir
Ben hariçcokta sevmezler beni
Takimda kalmadi neyse
Ay aşkolsun kim sevmiyomuş göster
biliyordum ama kıyamıyordum ki işte te ki beni suçlamalara başlayana kadar , sonrada zaten tayin isteyip ya da emeklilik isteyip gidecez diye idare ettimAy oğlan hakli ablacim. Psikoloğumda bana verdi ayarı sen insanlarin çöp kovası degilsin sana gelip içini boşaltmarına izin vermiceksin diye
Hic kullanmadım ama burda gormustum modlari vardi galiba belki o yüzden saymiyor olabilirNebilim ya 30 euroya aldim
Yanlismi takiyorum acaba
Surekli kolumda olsada az sayiyo telefonu surekli uzerime almasamda fazla sayiyo saate bakarak
hoş geldiiinn sefalar getirdin gülümHoşbuldum çok hoşbuldum sahiden takimin enerjisine bayildim
sen at at kendine, bak şunun şurasın da 3-4 gündür buradayım daha ilk yazdığın da senin nasıl biri olduğunu hissettim o yüzden yemezlerrrrr bebişimmmTakimimiz diye demiyorum herkes mükemmeldir
Takimda kalmadi neyse
Memnun oldumhoş geldiiinn sefalar getirdin gülüm
az önce 45 sayfa geçmişi hızlıca geçerken gördüm alıntı yapmamışım hoş geldin diye kusura bakma
ben ekim yaklaşık 1 yıldır uğramıyordum kk ye , cuma geldim guruba daha önceden tanıdığım canlarım burada olunca kendimi yamadım buraya zipzip de diğer fıstıklar da sağ olsun hemen kabul ettiler beni
41 yaşındayım 20 yaşın da bir oğlum var aslen malatyalıyım , 9 sene eskişehir macerasından sonra konya ya yeni taşındım , doğuştan şişman yaşamı boyu hep kilolu , obezliği bile aşıp geri şişman boyutuna inmiş troid bezsiz , diyet yapmayan , düşüncenin gücüne inanan kendi halin de bir ekimim işte
Valla tembeller, zora gelmeyenler, döner olacağım ama dönmek istemiyorum diyenler sevmeyebilir. Bilemem ama sen olmasan burası sohbet odası olur ki amaç sohbet değil zayıflamak. Tatlı sohbetler ekstramiz. Biz hala takımız. Kaptanlarimizla formda kalmaya devam.Takimimiz diye demiyorum herkes mükemmeldir
Takimda kalmadi neyse
Temizlik yapiyoruzAdim atiyor muyuz
Şimdi kalkıyorum spora başlayacağım. 1429 adım şuan. Bakalım kaç adımla donecegim.Adim atiyor muyuz
Kolay gelsin.Temizlik yapiyoruz
Kolay gelsin canim ❤Temizlik yapiyoruz
En az 10 bin ile dönersinŞimdi kalkıyorum spora başlayacağım. 1429 adım şuan. Bakalım kaç adımla donecegim.
Kaptanım masterchef gibi yapsak nasıl olur mavi takım kırmızı takım gibi haftanın en çok yüzdesini alan mavi takımın kaptanı olur kendi ekibini oluşturur ve kendine bir rakip kaptan seçer her hafta bu şekilde yarisiriz (sacmami oldu bilemiyorum ama biraz yarışma hırsı katar gibi geldi banaBiliyorsunuz takim yok artik kilo vermek isteyen ve kilo korumak isteyenler olacaktır
Böyle birsey dusunuyorum ,önerisi olan var mi
Akil akıldan üstündür akliniza gelirse soyleyin düşünelim birlikte
yildizlar takimi
Yildizlar takimindan mezun olanlar icin karne hazırlanacaktır gibi...
️️free liste
Hiç saçma olmadı.Kaptanım masterchef gibi yapsak nasıl olur mavi takım kırmızı takım gibi haftanın en çok yüzdesini alan mavi takımın kaptanı olur kendi ekibini oluşturur ve kendine bir rakip kaptan seçer her hafta bu şekilde yarisiriz (sacmami oldu bilemiyorum ama biraz yarışma hırsı katar gibi geldi bana