- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 35
Zipzip-
Kg verme sürecimi şimdilik sonlandırıp korumaya geçiyorum
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Fark 800 gr
Günaydın canim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Hadi ya asla inanmam45 canım.
Sabah erken tartiliyorsun bence sabah odemi atamiyorsunBu hafta gitmedi yaa ben de anlamadımdu akşam 83.6 y dim. Bugün o da görünmedi
Ösledim lavinyoş hemşomuOooo ne çok aslanla r varmış valla bana bu proluk uğurlu gelmedi önce burdan cikmazidm şimdi girmiyr um aslinda mesah yazmak gözüme geliyorgerçek bu keşke ses kaydıolsaydi
Bende daha önce guzel kglar verip misliyle geri aldim. Bu yüzden sürecimi kisa tutmadim. Benim yeme bagimliligim biraz psikolojik sorunlarimla ilişkili. Artik onu duzeltmek icin de biraz cabalayip ilgimi baska yerlere kaydirmak istiyorum. Normalde daha vermem gerekir. En az 60 kg olmam lazim ama cok yüksek kgdan geldim. En azindan bahara kadar bu kg araliginda durmak istiyorum. Belki bahardan sonra o gücü bulursam yeniden başlarım. Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım
Harika bir duygu olmalı verme sürecini bitirip korumaya geçmekdarısı burada isteyip çabalayan bizlere olsun
Sanırım kiloyu korumak da vermek kadar zor ve meşakkatli bir süreç ben genelde verdiğim kilolarımı koruyamadim.
Kilo vermeyi hedefe alip verdiği an herşey bitmiş gibi davranan insanlar ( örneğin ben) verdiği kiloyu geri alıyor.
Dilerim koruma sürecini harika geçirirsin ve buralarda olup menülerime yorum yapip tecrübelerini paylaşırsın
Gecen hafta cuma 58.2
Bu cuma 59.5
fark 1.300 gram
Gecen hafta hedefledigim kiloya inmistim. Bu kiloda devam etmek istiyorum takimdan ayriliyorum herkese emekleri icin tesekkur ederim
cok guzel kilonuz masallah17 Aralık Cuma 57.7
24 Aralık Cuma 57.4
fark -300
Bu hafta masterfit e ara vereceğim. Hem kızım hem de kendim hastayım. İnşallah daha sonraki hafta devam ederimZipzip-
Aksamdan sabaha eksi olmadiysan bisey ödem yapti o zaman cnmBu hafta gitmedi yaa ben de anlamadımdu akşam 83.6 y dim. Bugün o da görünmedi
Tikin hayirli olsun elhancimHadi ya asla inanmam
Ablam yakında sana da verilir bence sende cok eskilerdensin bildigim kadariylaAksamdan sabaha eksi olmadiysan bisey ödem yapti o zaman cnm
Yinede ekside olman güzel
Tikin hayirli olsun elhancim
Senmi istedin, yönetim kendiliginden mi veriyor
Bi fonksiyonu varmi acaba
Sana da gecmis olsun canim . Benimde esim goturdu doktora maske cikarmamislar ama insallah bulasmaz bize deevet çok yaygın. kızıma da eltimin kızından geçti. o da 3 gün ateşlendi sonra öksürük başladı. kızımdan da bana geçti sanırım boğazım çok fena
teşekkür ederim. umarım 1 haftada verdiklerimi almadan geri dönerim
teşekkür ederim inşallah hemen geçip gider
Sagolasin canim sizlere de basarilar insallah benim gibi hedeflenilen kiloya inersiniz
Başarılar diliyorum koruma döneminde
tebrik ederim büsraaBende daha önce guzel kglar verip misliyle geri aldim. Bu yüzden sürecimi kisa tutmadim. Benim yeme bagimliligim biraz psikolojik sorunlarimla ilişkili. Artik onu duzeltmek icin de biraz cabalayip ilgimi baska yerlere kaydirmak istiyorum. Normalde daha vermem gerekir. En az 60 kg olmam lazim ama cok yüksek kgdan geldim. En azindan bahara kadar bu kg araliginda durmak istiyorum. Belki bahardan sonra o gücü bulursam yeniden başlarım. Çok teşekkür ederim
Ben 2015 de üye olmustum cnmAblam yakında sana da verilir bence sende cok eskilerdensin bildigim kadariyla