- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Canın çektiyse göm gitsin. Şöyle çifte kavrulmuş bol fındıklı ohhhTık bahane lokumlar Şahane ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canın çektiyse göm gitsin. Şöyle çifte kavrulmuş bol fındıklı ohhhTık bahane lokumlar Şahane ama
Benim kayıt da 2008 Zeynepcim.Bende baktım da 2008 de üye olmuşum
Ben lokum sevmem kuzu .Canın çektiyse göm gitsin. Şöyle çifte kavrulmuş bol fındıklı ohhh
O evde yok işte...gelirken şöyle iyi bir cikolata getirirlerse ikram ederim yoksa dut kurusu kayısı yer arkana baka baka gidersin...Ben lokum sevmem kuzu .
hayatımda bir kere tadına baktım sadece gömme hakkımı çikolata dan yana kullanmak istiyorum
Aynen abla en aktif senem bu sene oldu yarım altın taksalar bariBenim kayıt da 2008 Zeynepcim.
14 yılımız geçmiş burada. Birkaç yıl seyirciydim sonra yazmaya başladım.
İyiyiz canım. Sen nasılsın?
Valla mesaj gelmiş gittim oy verdim ama böyle bir şeye yaradığını bilmiyordum tutmayın beniiiiOo hic bakmamistim eski uyeymissin sende :))
Yemek yarismalarinda oy kullan belki pro uye olursun :))
Valla bana bir tik taktılar Buna da şükür. yarim altın zor şekerim yaAynen abla en aktif senem bu sene oldu yarım altın taksalar bari
Eski oylamalarda genelde eski uyelere veriliyordu ama simdi nasildir bilmiyorum canimValla mesaj gelmiş gittim oy verdim ama böyle bir şeye yaradığını bilmiyordum tutmayın beniiii
Kıyamam seni karnındaki minnak uyutuyorEline sağlık canım
Bugün yorgan altinda yatıyorum vallahi azıcık uyumustum kız uyandırdı sağolsun şimdide nolur uyuma dibimde ama bende uyku akıyor
Abla hayali bile güzel yaaaValla bana bir tik taktılar Buna da şükür. yarim altın zor şekerim ya
Benim orucum başladı canım yarın akşama gelirim artık kız kaç kilo verdin en çok senin kilonu merak ediyorumO evde yok işte...gelirken şöyle iyi bir cikolata getirirlerse ikram ederim yoksa dut kurusu kayısı yer arkana baka baka gidersin...
Bende şans olsaydiiiEski oylamalarda genelde eski uyelere veriliyordu ama simdi nasildir bilmiyorum canim
3 kişiye veriliyordu
Bende de sans yoktur hicBende şans olsaydiii
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Et haşlama
Salata
Akşam
Yoğurt çorbası
Patlıcan sarma
Salata
Su 2 litre spor yok
Zipzip-
Allah kabul etsin bitanem.Benim orucum başladı canım yarın akşama gelirim artık kız kaç kilo verdin en çok senin kilonu merak ediyorum
Allah çil çil altınlar nasip etsin canım o zengin isterse verir. Biz bol bol isteyelim inşallah.Abla hayali bile güzel yaaa
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Evet abla sürekli takipteyiz. Ateşe alışığız da bu kez biraz inatçı. Bi de gözünün beyaz kısmı da biraz kızarmış. Ateşten oldu herhaldeAllah esirgesin canım
Çocuklar ateşle büyüyor bu onları daha güçlü yapar. Sen dikkatli ol takipte kal...Yavrun inşallah toparlanır kısa sürede.