- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Tşkler cnmmmYogurt+meyve
Kuruyemis+yesilcay+kahve
Ayran
Salatalik
Aklima gelen alternatif secenekler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşkler cnmmmYogurt+meyve
Kuruyemis+yesilcay+kahve
Ayran
Salatalik
Aklima gelen alternatif secenekler :)
Ben genelde yemem yersemde meyve filan oda.Bişey diecem meseka akşam acıkınca ne yiyosnz
Ben daha alışmadm
7ye kdar yiyorm ama snra acıkıorm
Her lojmanda olan muhabbet abla Zengin muhit ve fakir muhitbizim ki site için de 4 bina lojmandı toplam 28 bina var orada ama hep zenginlerdi vallaha için de gariban bir bizim lojman tayfasıydı:))
senin saygılı konuştuğun yerde sana saygı göstermeyenlerin diyarına ayak bile basma bence kıdemlim ,bdv de zaten sorun yaşamış sinirli insanlar oluyor kiVallahamııı doğru diyon kızımda öyle dedi bayılmış oranın yemeklerine
Çekiyor anacımm bu aralar pek havamdadeğilim nedense
Organik mi bu 2 kanatlı yaratık
Nneden ya ben sweni hep görüyordum bdv'de,sen seçim zamanı gör kaynar siyaset tıopiğide
su içip bekliyorum açlık mı susuzluk mu belli olmuyor çünküBişey diecem meseka akşam acıkınca ne yiyosnz
Ben daha alışmadm
7ye kdar yiyorm ama snra acıkıorm
Ayak basmam olayı değil ki,iste istemez gözün kayıp mesajı yazıyorsun,usturuplu yazarım her zaman.senin saygılı konuştuğun yerde sana saygı göstermeyenlerin diyarına ayak bile basma bence kıdemlim ,bdv de zaten sorun yaşamış sinirli insanlar oluyor ki
cidden orada iyi zenginler vardı amaaa :))Her lojmanda olan muhabbet abla Zengin muhit ve fakir muhit
benim de bir kaç kez oradakilere üzülüp yazmışlığım vardır 2009 dan beri üyeyim genel de aktifim de şükür hiç ban yemedim demek ki kendimi iyi tutmuşum bazılarına cevap vermemişim , önceden daha iyimser daha sabırlıydım cidden :)Ayak basmam olayı değil ki,iste istemez gözün kayıp mesajı yazıyorsun,usturuplu yazarım her zaman.
Farkı yaklaşıyorsa zaten gereken cevabı alır benden.
Hatta işi ileri götürüp özelden saydıranda olmuştu,
Valla abla benim görüşüm tabiki ama genellikle öyle olan insanlar ya hayatın felegini hiç yememiş yada ailesi sayesinde zengin insanlar bu benim görüşümcidden orada iyi zenginler vardı amaaa :))
şimdi konyada selçukludayız ya buralarda da genelde zenginler oturuyormuş , hatta eşim bir kere dedi ki ya görmüyor musun dışarıyı iyi giyimli kapalı kadınlar lüks arabalara binip gidip geliyor diye ben hiiiç farkın da değilim, bana neeee kiii didim :)))
Ne güzel ban yememek,ben üye olduktan 4 sene sonra filandı herhalde ilk cezamı almıştım.benim de bir kaç kez oradakilere üzülüp yazmışlığım vardır 2009 dan beri üyeyim genel de aktifim de şükür hiç ban yemedim demek ki kendimi iyi tutmuşum bazılarına cevap vermemişim , önceden daha iyimser daha sabırlıydım cidden :)
2015 te bdv yüzünden üye oldum kk yeÖnceden daha ekşınlı konular olurdu şimdi pek ekşın olmuyor..
Sırf yazayım diyemii2015 te bdv yüzünden üye oldum kk ye
kız bizim lojmanda olup aileden zengin olanlarda vardı bazılarını hor gören tavırlarını saklamıyorlardı bile 3 sene önce indirimden 250 tl ye ruj aldım diyeni , giyindiği mağaza ile ufaktan hava atanı da oluyordu ama çok çıkmaz bizim ortam da çıksa da onu içten herkes cahil diye hor görür , belli bir seviyesi vardır yine bizimkilerin , diğerleri ile de çok içli dışlı olmazlar , zaten doğru da değil o yüzden bizimkileri pek seven olmaz :))Valla abla benim görüşüm tabiki ama genellikle öyle olan insanlar ya hayatın felegini hiç yememiş yada ailesi sayesinde zengin insanlar bu benim görüşüm
haksız yere ceza almak da insanın nefsine çok ağır gelir yaaaNe güzel ban yememek,ben üye olduktan 4 sene sonra filandı herhalde ilk cezamı almıştım.
Sonra uslandım epey bir zaman sakşn sakin durdum.
Devamıda sonra geldi,,bu aralar pek bdv işlerine çok dalmıyorum.
Meslek nedir askermi eşinizkız bizim lojmanda olup aileden zengin olanlarda vardı bazılarını hor gören tavırlarını saklamıyorlardı bile 3 sene önce indirimden 250 tl ye ruj aldım diyeni , giyindiği mağaza ile ufaktan hava atanı da oluyordu ama çok çıkmaz bizim ortam da çıksa da onu içten herkes cahil diye hor görür , belli bir seviyesi vardır yine bizimkilerin , diğerleri ile de çok içli dışlı olmazlar , zaten doğru da değil o yüzden bizimkileri pek seven olmaz :))
benim çizgim belli zengin fakir , kapıcı eşi, valinin eşi hiç fark etmez samimi hoş sohbetse aynıdır benim tavrım yok değilse de çekerim kendimi olur biter :)
Antepli olmak çok kolaydıAbla hataylı olmak cok zor
İnan cok zor
Harika geçti kaptanım mutlulukları görünmeye değerdi bir küçük ucundan köftenin tadına baktım bozuk falan olmasın diye test etmek için yarım çiğ köfte dürüm kaldı onu da hızlıca müdüre verip yemedimSelam canim nasil geçti çocuklarla cig kofte partiniz
Ben bileğimin hakkıyla aldım o cezaları..haksız yere ceza almak da insanın nefsine çok ağır gelir yaaa