- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
bizim ki site için de 4 bina lojmandı toplam 28 bina var orada ama hep zenginlerdi vallaha için de gariban bir bizim lojman tayfasıydı:))Oooo zengin muhittir oralar.bende borsa da oturdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim ki site için de 4 bina lojmandı toplam 28 bina var orada ama hep zenginlerdi vallaha için de gariban bir bizim lojman tayfasıydı:))Oooo zengin muhittir oralar.bende borsa da oturdum
Seni samandağ biberi ile zayıflatmak lazımAbla hataylı olmak cok zor
İnan cok zor
ara ara tarifler isterim valla hatay mutfağına bayılıyorum çünküAbla hataylı olmak cok zor
İnan cok zor
Bana işlemiyor bünye alışık acıyaSeni samandağ biberi ile zayıflatmak lazım
Seve seveara ara tarifler isterim valla hatay mutfağına bayılıyorum çünkü
Ben en çok cezamı bdv ve siyasetten aldım,şu ana kadar 38 kere filan ban yedim.
Neden ben saygılı konuşurken karşımdaki kişi bana nasıl saygı duymaz acaba.
salatayı tek yeme gülüm içine ya peynir , ya az haşlama tavuk , ya ton balığı yada haşlanmış barbunya , fasulye , börülce yani protein olacak bir şey ekle gülüm salata da soğan varsa sonra şişiriyor bileSalata ile doyuyırlarmş düşünebişiyormusun
Hayr bende doyarm ama yarm saat
Snra gur gur gur
Buzlukta çok börülcem var beleşe gelir öyle yiyim barisalatayı tek yeme gülüm içine ya peynir , ya az haşlama tavuk , ya ton balığı yada haşlanmış barbunya , fasulye , börülce yani protein olacak bir şey ekle gülüm salata da soğan varsa sonra şişiriyor bile
pastelfit bebem göz hakkı, pastayı göremeyicik mi
ayy buna sesli güldümmmmmGezen tavuk cok kültürlü o yüzden pahalı.
ooo daha ne elinin altın da tazesi de varmış 2 dk kaynat tamamdırBuzlukta çok börülcem var beleşe gelir öyle yiyim bari
çok vukuatlısın yaniBen en çok cezamı bdv ve siyasetten aldım,şu ana kadar 38 kere filan ban yedim.
Neden ben saygılı konuşurken karşımdaki kişi bana nasıl saygı duymaz acaba.
Hep aynı konu heyecan sarmıyoben daha ban yemedim ama BDVye katılmama kararı aldım artık, sinirlerim bozuluyor.
Vallahamııı doğru diyon kızımda öyle dedi bayılmış oranın yemeklerineAbla hataylı olmak cok zor
İnan cok zor
Çekiyor anacımm bu aralar pek havamdadeğilim nedenseBdvye girme abla
Organik mi bu 2 kanatlı yaratıkHe varya 2 kanatlı
En büyük diyeti bize ülke yaptorıo
Nneden ya ben sweni hep görüyordum bdv'de,sen seçim zamanı gör kaynar siyaset tıopiğideben daha ban yemedim ama BDVye katılmama kararı aldım artık, sinirlerim bozuluyor.
Önceden daha ekşınlı konular olurdu şimdi pek ekşın olmuyor..Hep aynı konu heyecan sarmıyo
Eskiden çok okurdum bdvyi
Hatırı sayılır cezalarım vardır:))çok vukuatlısın yani
yukarıda yazdığım nedenlerden canım
Yogurt+meyveBişey diecem meseka akşam acıkınca ne yiyosnz
Ben daha alışmadm
7ye kdar yiyorm ama snra acıkıorm
Bilmen gayet normal çünkü sen buralisinÖzledim memleketimi
Sazova parkı
Kentparkı
Espark
Şelale parkı
Batonik bahçesi