- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
Çeyrek simit çok olmuş en az 1 hatta 2 bile olabilir di..bal bir kase hatta kavanazun yarısi muza batırılmış21 Aralık Menüsü
Sabah 10.30 Bir kayısı yumurta, domates salatalık zeytin, iki ceviz , peynir , bir kaşık bal, çeyrek simit
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir mandalina, yarım elma
18.00 Şiş Adana' nin kiymasi , avuç içi kadar pide, bol salata, közlenmiş biber, domates
( Dün akşam eşimin ertelenmiş doğum günü yemeğimiz vardı.)
Bitki çayları, detoks suyu
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2974294
@Busra 17Zipzip-
Sitede var bizim de beni görür görmez gelir sirnaşirlar iki üç dakika mincirir gelirim eve.Çok önceden evde köpek beslemiştim 2 yıl bizde kaldı sonra vermek zorunda kaldım çok kötü oluyor sarsıyor resmen.
Eşim çok sevmez nedense bişide diyemiyorum,ancak bahçeli bir ev alma durumu var o zaman alırsın diyor.
Bizim olduğumuz sitede kedi evi var arada gidip seviyorum.
Geçen avm'de skotich mi eydi yavru kedi 4 bin liraya satıyorlar.
Dun neler yedin ablaGünaydınlar çok geçmişler olsun,maalesef aşının etkileri bunlar,şifa olsun geçecek mutlaka az sabır .
Ne güzel evde bir canlının olması.
Münnoşu sev benim yerimede fotoso varmı onun.
Alş benden beter baksana .
Gene durdum bende taetıldım 62 geldim genede bişi yemiyorum yani herhalde ödem var.
Benim çocukluktan kalma bu sevgi olayı.Sitede var bizim de beni görür görmez gelir sirnaşirlar iki üç dakika mincirir gelirim eve.
İnşallah tez zamanda müstakil evine kavuşursun canım bizim zor öyle bir hayal.Çok pahalıymış skotişler...
Çok şükür canım. Vücudun kuvvetleniyor savaşmayı öğreniyor virüse karşı.Sagol ablacim baya azaldi sukur
Dunya harikası ya maşallah çok çok tatlı olmuş.Dun neler yedin abla
Yeidklerin ictiklerin etkilemis olabilir
Hergun tartilmamak lazim aslinda
Wc sorunun çözüldü mü
Buda bizim minik
Gerçekten youtubeden videolar izledim yapılan tv programlarını izledim farkli kahve markaları denedim olmuyor bana gelen misafirlerde kendileri yapıyorlar çünkü olmuyorGercekmi cok şaşırdım
Aslinda bu eski fotosu abla simdi biraz daha kilo aldıDunya harikası ya maşallah çok çok tatlı olmuş.Ozlemistim kedini öperim patisinden
Dün sabah 1 yumurta domates zeytin lor peyniri yarım dilimde ç.ekmek yedim.Dun neler yedin abla
Wc sorunun çözüldü mü
Buda bizim minik
Çok ilginç seninki canımGerçekten youtubeden videolar izledim yapılan tv programlarını izledim farkli kahve markaları denedim olmuyor bana gelen misafirlerde kendileri yapıyorlar çünkü olmuyoryani bi kahve yapamaz mi insan daki insan benim
Ki 33 yaşındayım hani misafir ağırlarım yemekler pastalar börekler yaparım yani beceriksiz değilim
Afiyetler olsunOh be elektrik var kurum sıcak çay var
Duraklama dönemine girmişsin canım. yediklerinin saatini degistir yada yediklerini .. vücut korumaya almış bende de oldu bir iki gün artır yediklerini rutininden çık yani şaşırt motobolizma ni..Dün sabah 1 yumurta domates zeytin lor peyniri yarım dilimde ç.ekmek yedim.
Öğlende az pilav patates yemeği yedim.
Akşam aynısından yedim kapya biber bide salata olarak.
Wc sorunu birz daha iyi bugün.
Ya bişiler tetikliyor bunu duruyor yada başka bişii düzelir gerçi.
Anammm bu ne yaaa tekirmi yoksa renkleri gri değilmi çok güzelmişşş
Tabi gelenler de bildiği için yapıyorlar sağolsunlarÇok ilginç seninki canımhani pilavi tutturamasan yemeği yakışan anlayacağım da kahve çok komik gerçekten .. pasta börek daha geçerli marifet kahve eksik kalsın boşver
abla enfes bişey ya gel yedireyimO ney öyle katıklı filannn
ayy kaptanım bu çok sevimliiiiiiiiiiiiiiiiDun neler yedin abla
Wc sorunun çözüldü mü
Buda bizim minik
Çok tatlı bu.Dun neler yedin abla
Wc sorunun çözüldü mü
Buda bizim minik
Günaydın tatlım.