Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım şuan canim hiç birşey çekmiyor fit görünmek bütünBundan sonra sporu ve porsiyon kontrolünü bırakmam. Çünkü zayıflığın tadını bir kere alınca gerçekten muhteşem
İyi geceler canım yarım saattir yataktalar benimkiler ama uyuyana aşk olsunHanımlar artık çocukları yatırayım, ben demeyince yatmıyolar sağolsunlar. Hala bebek gibi yatırıyorumBir de kar başladı burda, kar tatili olsun diye bekliyolar her öğrenci gibiHepinize iyi geceler
İyi geceler canımHanımlar artık çocukları yatırayım, ben demeyince yatmıyolar sağolsunlar. Hala bebek gibi yatırıyorumBir de kar başladı burda, kar tatili olsun diye bekliyolar her öğrenci gibiHepinize iyi geceler
Aynen öyle. Hepsi kar tatili bekliyor.Hanımlar artık çocukları yatırayım, ben demeyince yatmıyolar sağolsunlar. Hala bebek gibi yatırıyorumBir de kar başladı burda, kar tatili olsun diye bekliyolar her öğrenci gibiHepinize iyi geceler
iyi geceler canım. neden ki?İyi geceler foto ekleme butonu aktif değil sanırım adım sayimi paylaşamadim
Yoo bugün düşmedim o çukura yürüyüşümü mutfakta tamamladımdolunaydagel şimdi seni düşünüyordum. Mutfak cısss. Mutfak hayır... Mutfak
Ben bildiğin gibi aynıda sen nasılsın bende özledim valla sayfanın neşesi yok gibi bu aralarNe yapıyon özledim seni.
Süper Aijoo kaptanımız çok üzülüyor. Kıyamam.Yoo bugün düşmedim o çukura yürüyüşümü mutfakta tamamladım
Bilemedim ki emojiler de kapalıiyi geceler canım. neden ki?
Adımları unutmuştum aklıma getirdin atayım fotosunu bendeİyi geceler foto ekleme butonu aktif değil sanırım adım sayimi paylaşamadim
Sen gel neşesi de gelir az spor yarışı iki geyik yaparız.Ben bildiğin gibi aynıda sen nasılsın bende özledim valla sayfanın neşesi yok gibi bu aralar
Kaptan tükürdü ağzıma bugün bir daha gikim çıkmazSüper Aijoo kaptanımız çok üzülüyor. Kıyamam.
Bende degil . İlginç.Bilemedim ki emojiler de kapalı
Beni kilo aldıran da o ilaçlar idi bir gün dokdara gittim uyuyamıyorum şikayetiyle r....a biten bir ilaç verdi uyursun dedi 2 sene kullandım kullandıkça kilo aldım sonra evlendim hamilelik kilosuda eklendi sonra bir gün bir arkadaşım com zayıf 45 kilo doktara gitmiş bana verdiği ilacın aynısını ona yazmış kilo alsin diye yan etkisi kilo artirmasiymis bıraktım hemen şimdi şükür veriyorum ....Aynen öyle.ben 65 kilo ile hamile kalıp ilk bebegimi kaybettim.sonra hemen arkasından kızıma hamile kaldım 81 kilo ile doğuma gittim.kendi kendine kilo gitti.arkasindan üzücü bir durumdan geçtim ve yemeden içmeden kesildim tam 65 kilodan 45 kiloya düştüm.arkasindan psikiyatrist ilaçlarına başladım kilo aldım.simdi 58 kiloyum ama vermek istiyorum bir yandan da korumak istiyorum.daha da stres oluyorum
Tamam bana uyar canım nasılsa geçerim seni tabi (rüyalarımda ) çaktırma kendime gaz veriyorumSen gel neşesi de gelir az spor yarışı iki geyik yaparız.