- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki bir yerde yanlış yapıyoruz.Ben okuyorum bişiyler gece
Yolda da story atın onu etiketleyip ahaha beni de metrodan alırsınız
Rahat uyudun mu tatlım?Hava eksi bilmem kaç kahvemi yaptım içiyorum çok güzel kar yağışı var ama yollar buz pisti gibi aşı olmaya gidicem araba da kışlık lastik yok
Günaydın canımGünaydınnnn.
Ne iyi ne kötü canım yatsam uyurum ama aşı var sağlık ocağına gidicem.2.doz beni öldürüyor sandım çok ağır geçti bakalım bu nasıl olacakRahat uyudun mu tatlım?
Dükkanı biz kapadık biz açıyoruz. Hala uyuyor herkes.Günaydın canım
İnsallah bu sefer iyi gecer. Şifa olsun.Ne iyi ne kötü canım yatsam uyurum ama aşı var sağlık ocağına gidicem.2.doz beni öldürüyor sandım çok ağır geçti bakalım bu nasıl olacak
Amin inşallah Allah razı olsunİnsallah bu sefer iyi gecer. Şifa olsun.
çaktırma. Ben de uyurum sabahları.Normal de ben de sabahları pek ugramam çocuğu yollar ya uyurum yada TV karşısında uyuklarim.bugun bakayim bir dedim
Sen niye uyandın git yat bekleme daha kaçırmaya çok var ben aşı olup geleyim sonra hallederizçaktırma. Ben de uyurum sabahları.
Zipzip- kaptanım bunlar seni kaçıracak. askrhpozitif Hedef60kgolmakSen niye uyandın git yat bekleme daha kaçırmaya çok var ben aşı olup geleyim sonra hallederiz
Günaydın pastel.Günaydın tatlı hanımlar
Çıbanın başı da bizdik zatenZipzip- kaptanım bunlar seni kaçıracak. askrhpozitif Hedef60kgolmak
Ben yapmayın kaptanımız kısa olsun dedi, ne varmış takımın isminde dedim, dinlemediler.
GünaydınGünaydın tatlı hanımlar
EvettttttÇıbanın başı da bizdik zaten
Her zaman dürüst insanları sevmişimdirEvetttttt