Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden oluyor anlamıyorum. gece oturdum tarçınlı portakal yedim sırf wc için. akşam probiyotik içtim yattım. sabah kuru meyveli top yedim. öğlen karbo. öğleden sonra biraz nazlı geldi. şu an karnım davul sanki. ne bu şimdi. çözümü ne anlamadım.Canım aynı sorun bende de var. Korkudan tartılmıyorum
hala çıkmadın mı?Valla Allah başka dert vermesin de modum düştü şu tuvalet meselesi yüzünden. Daha ne yapayım ya ilaç içtim kayısı çayı içtim bir dolu acı biber turşusu yiyorum her gün midem delinecek ama yok yok yok
Ağla kız vücuttaki ödemin bir kısmını atarsın ama şöyle -500 Gr kadar yoksa da hiç kuru ses ağlama şaplaği yersin totişe...ya yeminlen oturup zırıl zırıl ağlayacağım yaaa
Hamileyken ben çareyi acılı şalgam suyunda bulmuştumValla Allah başka dert vermesin de modum düştü şu tuvalet meselesi yüzünden. Daha ne yapayım ya ilaç içtim kayısı çayı içtim bir dolu acı biber turşusu yiyorum her gün midem delinecek ama yok yok yok
Acı biber turşusu ödem yapıyor vücut su tutuyor yeme kuzum...onun yerine taze salatalık ye...yeşil elma ye....Valla Allah başka dert vermesin de modum düştü şu tuvalet meselesi yüzünden. Daha ne yapayım ya ilaç içtim kayısı çayı içtim bir dolu acı biber turşusu yiyorum her gün midem delinecek ama yok yok yok
akşam yemeğinden sonra 1 kuru incir ve 1 dilim kaşar peyniri yedim. yazmayı unutmuşum.15 Aralık 2021
sabah yok
ara
sade kahve
2 cevizli kuru meyve topu
1 ceviz
öğlen 12.30
1 kepçe çorba
1 servis kaşığı etli sebze yemeği
2 dilim ekmek
ara 16.30
9 çiğ kaju
akşam 19.10
yumurtalı ıspanak kavurması
domates salatalık ve jalepino biber turşusu
2 yk yoğurt
1,5 dilim ekmek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su Zipzip- fesang
Eki Görüntüle 2970823
Teşekkür ederim kaptanimVar canim
Okudugun bolum ile ilgili formasyon egitimi alip kpss ile atanabilirsin
Yani masterfitte 8000 adimcik cok degil
Katilmak zorunlu degil ama yaparsın bence
Afiyet olsun canim
O yol var da söylemeyenlerin ...............
Hayır canım ya hesapladım en son geçen hafta perşembe çıktım ( yarın bir hafta olacak tartıya çıkmıyorum korkudan. Ama alyansim parmağımı sıkıyor şu an düşün (hala çıkmadın mı?
benim de modum acayip düşük 83.7 yken 84.4 nedir yani
evde var ama işe yarayacağını sanmıyorum. öğlen acı biber döktüm yemeklere. sürekli yapıyorum bunu.Hamileyken ben çareyi acılı şalgam suyunda bulmuştum
Elhancim ben de tam tersine bağırsakları çalıştırsın diye bir dünya yiyorum günlerdir. Eskiden ise yarıyordu şimdi tık yokAcı biber turşusu ödem yapıyor vücut su tutuyor yeme kuzum...onun yerine taze salatalık ye...yeşil elma ye....
Hiç denemedim canım evde de yok zaten buralarda var mıdır bilmiyorumHamileyken ben çareyi acılı şalgam suyunda bulmuştum
sen de sinameki alıp öğütüp içsene canım. o boşaltıyor.Hayır canım ya hesapladım en son geçen hafta perşembe çıktım ( yarın bir hafta olacak tartıya çıkmıyorum korkudan. Ama alyansim parmağımı sıkıyor şu an düşün (
Wc sorunumu var ?Geç oldu ama selamlar bayanlar.gecmisten geldim anca selam veriyorum.simdi çarşıya gidip benim WC için ilaç alicam.eskisehirin kanalizasyon borularını patlatacam akşama görüşürüz
Evde o yok canım yarın okul çıkışı bulursam alayımsen de sinameki alıp öğütüp içsene canım. o boşaltıyor.
Allah rahmet eylesin çok üzücü genç ölümü benide çok etkiler. Neden vefat etmiştimerhaba hanımlar.. bugün öğretmenlik hayatımın en zor günlerinden biri.. 2 sene önce mezun olan öğrencimizin vefat haberini aldım. öyle çok üzüldüm ki.. son zamanlarda bir çok şeye stres yaptım üzüldüm kızdım. ama dertlerime şöyle bir baktım da hepsi boş gelip geçici şeyler. yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz. tüm sevdiklerimizi sanki son kez görüyormuşuz gibi kırmadan incitmeden doya doya sevmeliyiz. anne olduktan sonra böyle ölümlere daha çok üzülür oldum. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Afiyet olsun canim kahvaltina yumurta ekleseydin belki daha doyurucu olurduSelamlar herkese
Menümü yazayım
Kahvaltı 12.00
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 tk süzme yoğurt
Bol yeşillik
1 tk ballı fındık ezmesi
1 mandalina
Akşam 19.00
Bir tabak dolusu fırınlanmış sebze (mantar havuç brokoli karnabahar arpacık soğan)
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Suyu çok içemedim bugün
Dün akşam bi kaçamağım oldu. Kayınvalidem tatlı yollamış 3 dilim. 1 tanesini yedim Çok baydı içimi sonradan. Yediğime pişman oldum boşuna kalori aldım daha çok dikkat edicem artık.
Bir de bugün canım sürekli yemek istedi. Aklım hep yemeklere çikolatalara gitti zor tuttum kendimi dünkü şeker yüklemesinden olabilir mi ki Zipzip-
canım sıkkın kızlar
Afiyet olsun canim15 Aralık 2021
sabah yok
ara
sade kahve
2 cevizli kuru meyve topu
1 ceviz
öğlen 12.30
1 kepçe çorba
1 servis kaşığı etli sebze yemeği
2 dilim ekmek
ara 16.30
9 çiğ kaju
akşam 19.10
yumurtalı ıspanak kavurması
domates salatalık ve jalepino biber turşusu
2 yk yoğurt
1,5 dilim ekmek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su Zipzip- fesang
Eki Görüntüle 2970823
Wc sorunumu var?ne zamana kadar form çay, sinameki, probiyotik kullanacağım. yoruldum artık
kızlar bir duşa kaçayım. gelirim.
öğütüp yiyeceğin için temiz al canım. paketli olanlardan.Evde o yok canım yarın okul çıkışı bulursam alayım