- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Şuan rahatladım canım o an fenaydıCok uzuldum canim geçmiş olsun. İyi misin şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan rahatladım canım o an fenaydıCok uzuldum canim geçmiş olsun. İyi misin şimdi
Teşekkür ederimAnladım canım güle güle kullan
Amin abla inşallahMerhaba kızlar
Sağlıklı, huzurlu olmanızı dilerim. Allah hepimize sabır versin bu kötü zamanları hep birlikte aşacagimiza inanıyorum. Geçici olarak aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın da psikolojileri duzeldikten sonra tekrar eski neşeli günlerimize döneceklerini ümit ediyorum.
Evet gercekten insanin neresi acirsa cani ordqŞuan rahatladım canım o an fenaydı
Merhaba ablacimMerhaba kızlar
Sağlıklı, huzurlu olmanızı dilerim. Allah hepimize sabır versin bu kötü zamanları hep birlikte aşacagimiza inanıyorum. Geçici olarak aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın da psikolojileri duzeldikten sonra tekrar eski neşeli günlerimize döneceklerini ümit ediyorum.
Afiyet olsun canim14 Aralık menü
12 ,30 mantarlı kaşarlı 2 yumurtalı omlet
16,30 bir avuç fındık yeşil çay
17,30 tavuklu salata Eki Görüntüle 2970038
Zipzip- fesang
Afiyet olsun cok güzel görünüyor14 Aralık menü
12 ,30 mantarlı kaşarlı 2 yumurtalı omlet
16,30 bir avuç fındık yeşil çay
17,30 tavuklu salata Eki Görüntüle 2970038
Zipzip- fesang
Aynen canımEvet gercekten insanin neresi acirsa cani ordq
Tatile çıktı kafasını dinleyecek canimFellüze ne olduuuu
Tatilse sorun değilde..Tatile çıktı kafasını dinleyecek canim
Valla canım bende bilmiyorum sadece bildiğim bu inşallah başka birşey yokturTatilse sorun değilde..
Başka bişi yk demi
Ben bebek hastaydı die cok hakim olamadm bu hafta
İş yeride yopun
Umarım beni yarına Kadar tutarAfiyet olsun cok güzel görünüyor
Yaprak dökümü olur bazen insan kendini dinlemek lodosa bırakmak ister bezen uzaklasmak iyidir ...Yahu ne oldu böyle yaaaaa
Vallahi delirtmeyin beni
Ne olduğunu anlayabilen henüz çıkmadı hala canımYahu ne oldu böyle yaaaaa
Vallahi delirtmeyin beni
Yaprak dökümü olur bazen insan kendini dinlemek lodosa bırakmak ister bezen uzaklasmak iyidir ...
Ne olduğunu anlayabilen henüz çıkmadı hala canım
Ben az çok tahmin ediyorum Fransız değilim bu defaNe olduğunu anlayabilen henüz çıkmadı hala canım