- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Vavvv bu saatte adım tamam desene
Ortada biseyde yokkkBen gecmiside okumadim artik pes ettim
Masallah sana yaaa 3 bebeyle bu azim
Ask olsun niyr almasin canim . Zaten ulkemizde kac kisi kendi isini yapiyor . Ben ilk 3 subeesi olan bir pastanenin subesinde basladim (esimle ordan tanistik ) biraz sistemi ogrenince , zincir restoranta basladim ama baktim ogrenecegim birsey yok sus olsun diye ordayim ,zincir markete diplomami kiraladim ayni zamanda insan kaynaklarinda basladim sonra satinalmasina gectim iste emeklilik yasiyorum suanIse gircem canim da kim alsin beni ise
Vardir birseude biz gorememisizdirOrtada biseyde yokkk
Ocaktan sonra planlarim var canim biryerden baslamam lazimAsk olsun niyr almasin canim . Zaten ulkemizde kac kisi kendi isini yapiyor . Ben ilk 3 subeesi olan bir pastanenin subesinde basladim (esimle ordan tanistik ) biraz sistemi ogrenince , zincir restoranta basladim ama baktim ogrenecegim birsey yok sus olsun diye ordayim ,zincir markete diplomami kiraladim ayni zamanda insan kaynaklarinda basladim sonra satinalmasina gectim iste emeklilik yasiyorum suansen adim atarsan hersey olur
Hosgeldin canim filiz ayrildi 1 saat onceSelammm kizlarr napiyosunuz nasılsınız ?? Kimler var
Hayırlısı olsun kaptanimOcaktan sonra planlarim var canim biryerden baslamam lazim
Hoşbulduk canım napiyosunuz ne var ne yok filiz abla niye ayrıldı ki sasrdim cordeliada gelir buralardadirHosgeldin canim filiz ayrildi 1 saat once
Cordelieaa geldi ama
Ayni devam burdayiz sen nasilsinHoşbulduk canım napiyosunuz ne var ne yok filiz abla niye ayrıldı ki sasrdim cordeliada gelir buralardadir
Kesinlikle canim sen uyumlu bir insansin meslegin olmasa bile seni tatmin edecek islere basvur simdiden hayat suprizlere gebedir . Ne salaklar ne isler yapiyor aklin sasar 4 cuval %70 ithal performans unun sktsine bakmadan cope dokturen meslektaslarim vardi benim akillara zararOcaktan sonra planlarim var canim biryerden baslamam lazim
Ben kaldım kardeş ben kaldımSelammm kizlarr napiyosunuz nasılsınız ?? Kimler var
Hiç çalıştın mi kaptanimOcaktan sonra planlarim var canim biryerden baslamam lazim
Benimkine pek calismak denmez canim marketimiz vardi ordaydimBen kaldım kardeş ben kaldım
Hiç çalıştın mi kaptanim
Kimi sevdiysek gitti... Niye gidiyorsunuz canım anlamıyorum. Ne güzel muhabbet ediyorduk. Ben şimdi kimden çekineceğimCumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak
Herkes kendine iyi baksin Allah'a emanet olun