- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
BulamazsinkiGidip bulayim niyr atmislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BulamazsinkiGidip bulayim niyr atmislar
Valla iyi olurBurada olursak kahvemizj cayimizi getiren bir katyamizinda olmasi lazim ama
Günaydın canimSuraya gunaydin yazmaya korkar oldum gene ne oldu
Olsun canim elinden geleni yapmissinEki Görüntüle 2969665 adimlarim cok az eksik kaldi kizimi yatiramaidm bir turlu hep ayagimdaydi uyumusum bende Zipzip-
Anladim onuBulamazsinki
Hamur işi aynen o etkiyi yapıyor maalesef ☹Bu sabah çok acele ile çıktım kahvaltı hazirlayamadim pastaneden poğaça aldım nasıl mideme oturdu bildiğin top gibi duruyor (((
Uyuyunca kalmis oda ysxiyorum simdiNorth River menu yazmamissin
Grubu kotu etkiledigim icin uzgunum ama haftasonu kizim hastaydi yuruyus dusunecek durumdq degildim.Normalde de haftasonlari cok iyi yurudugum soylenemez,eger sorun oluyorsa masterfite katilmadan da devam edebilirim Zipzip-Aboww bu ne yine 0 adım var
Kuşum eskiden bana mısın demezdi şimdi birkaç haftadır yemiyorum diye unutmuş midemHamur işi aynen o etkiyi yapıyor maalesef ☹
Tamam canim cuma gunu konusuruz bu durumu tekrarGrubu kotu etkiledigim icin uzgunum ama haftasonu kizim hastaydi yuruyus dusunecek durumdq degildim.Normalde de haftasonlari cok iyi yurudugum soylenemez,eger sorun oluyorsa masterfite katilmadan da devam edebilirim Zipzip-
Afiyet olsun canimSabah (9:40)
1 dlm ekmekle tost
1 kk peynir
Yesillik
Ara
2 gunkurusu
10 findik
ara
2 kare bitter
Aksam(18:00)
6 kestane
5yk nohut
Salata
Ayran
Su:1 lt (artirmam lazim ) Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Afiyet olsun canımSabah (9:40)
1 dlm ekmekle tost
1 kk peynir
Yesillik
Ara
2 gunkurusu
10 findik
ara
2 kare bitter
6 kestane
5yk nohut
Salata
Ayran
Afiyet olsun canim
Sagolun kaptanlarimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun eppekcimSabah (9:40)
1 dlm ekmekle tost
1 kk peynir
Yesillik
Ara
2 gunkurusu
10 findik
ara
2 kare bitter
6 kestane
5yk nohut
Salata
Ayran
Kızına geçmiş olsun rabbim şifa versinGrubu kotu etkiledigim icin uzgunum ama haftasonu kizim hastaydi yuruyus dusunecek durumdq degildim.Normalde de haftasonlari cok iyi yurudugum soylenemez,eger sorun oluyorsa masterfite katilmadan da devam edebilirim Zipzip-
Hala bu sayfadaysak katya coookkkk uzaklardaValla iyi olur
Bana da dokunmaya basladi canim az miktarda da yesem onu sindirene kadar hissediyorum midemdeKuşum eskiden bana mısın demezdi şimdi birkaç haftadır yemiyorum diye unutmuş midem
Kolay gelsin canimBugün kalan temizliğimi yapacağım banyo,perde,cam,balkon
çok aktif olamayacağım yarın misafirim gelebilir 1-2 gün beni idare edin hanımlar fırsat buldukça uğrarım
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Kolay gelsin canimBugün kalan temizliğimi yapacağım banyo,perde,cam,balkon
çok aktif olamayacağım yarın misafirim gelebilir 1-2 gün beni idare edin hanımlar fırsat buldukça uğrarım
Zipzip- E Elif_Eylul fesang