- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Günaydın erkekGunaydin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın erkekGunaydin kızlar
Gunaydin ablacim
içinde galiba karanfil karabiber ve başka bitki tozları vardıBen de sabah okula giderdim 1 acma 1 pogaca ogleye kadaryer gelirdim
Cocuga zarar vermesin
Sağol canımAfiyet olsun
Bugün burasida soguk gunes yokbu gün soğuk yaavvff kat kat giydim kösüldüm geri mi gidip yatsam diye içimden geçmiyor değil ama benim oğlanın saat 1 de dersi var daha acıkmamış kahvaltı ne zaman isterse diye bekliyorum
kızlar biriniz şöyle dinleyince insanın kanını bile oynatacak hareketli bir şarkı patlatıverin şuraya hayrınız olsun
hava her yer de soğuk galiba aman olsun yağmurda yağsın kar da ama kalplerimiz soğumasın hep sıcacık kalsın yeter bizeBugün burasida soguk gunes yok
Günaydın canım Bugün dolunay dikkatli olalımSensiz olur mu göz nuru
Filiz hanım varisiniz için herhangi bir tedavi uyguladınız mı? Benimde eşim bu konudan muzdaripIç dış varis
Ictekinleri amelyat dısindakileri köpük tedavisi dedi
Günaydın ablacim
Canim kalp cerahi amelyat dedi icteki damarlari temizleyip dıstaki damarlari köpükle yok etcem dedi ama ben hâlaaa bekleyisteyim hacemat yaptırmak istiyorum oda fayda dediler ama şuanda yapmıyor zamani var mart ayinda dediFiliz hanım varisiniz için herhangi bir tedavi uyguladınız mı? Benimde eşim bu konudan muzdarip
Sağol canımAfiyet olsun canim
Herkese Gunaydinlarrrrr. Saglikli mutlu bir gun diliyorum
Gunaydin herkese
Herkese Gunaydinlarrrrr. Saglikli mutlu bir gun diliyorum
Günaydın herkese
Günaydın
Günaydın
Günaydın kizlar
NoldukiSuraya gunaydin yazmaya korkar oldum gene ne oldu
Pica yokkkNolduki
Hee attilar pikayiPica yokkk
Gidip bulayim niyr atmislarHee attilar pikayi