- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bana doktor 1paket form arti yogurt arti 1meyve verdiAfiyet olsun canım o form bisküvileri hiç yiyemiyorum ben ya tok tutuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor 1paket form arti yogurt arti 1meyve verdiAfiyet olsun canım o form bisküvileri hiç yiyemiyorum ben ya tok tutuyor mu
Bu form dediğiniz altınbaşak mı bir kere denedim çok garipti tadıBana doktor 1paket form arti yogurt arti 1meyve verdi
Benim hoşuma gidiyor canım yarim paket ara öğünde ideal banaAfiyet olsun canım o form bisküvileri hiç yiyemiyorum ben ya tok tutuyor mu
Tahtakurusu gibi olam varya onlardanBu form dediğiniz altınbaşak mı bir kere denedim çok garipti tadı
Altta 17kisi üste 24E Elif_Eylul abla yok mu bugün bizi takip eden şukella tayfası sayı verde reytingler ne alemde bilelim
Afiyet olsun canım13 Aralık menü
Sabah
Peynir,zeytin,hindi füme,h.yumurta
Şekersiz çay,söğüş,1 adet wasa
Öğle
Sandviç ekmeğine bol söğüşlü soğuk sandviç (ırgat gibi saatlerce iş yapınca anca onu yiyebildim)
Şuraya
Bi parça canga çikolata(oğlumdan kalanı yedim)
Ara öğün
1 kase yoğurt
Yarım paket form bisküvi (5 adet)
Gün boyu temizlik yaptım epey kalori harcadığımı düşünüyorum
İrademi tutup akşam yemezsem iyi olacak..
Şimdilik bitki çayı kuruyemiş hayalim var..
Yürüyüşün sonuna geldim son 700 adım atarım birazdan
fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Hömmm deneyeyim madem her sabah wasa yiyorum arada degistireyimTahtakurusu gibi olam varya onlardan
Ben gecen kinoali aldim güzeldi
Aaaaa çok ayıp reytingler düşmüş yakinda kapanir bu sayfa içime doğduAltta 17kisi üste 24
Ah Nutella da sürüp yiyebilsek keşke hahaBenim hoşuma gidiyor canım yarim paket ara öğünde ideal bana
Yanında yoğurt ya da kuruyemiş,bitki çayı gibi ekleme yaparsan güzel oluyor..
Fıstık ezmesi sürüyorum bazen arasına kahveyle yiyorum..
Ayy iyi olurAaaaa çok ayıp reytingler düşmüş yakinda kapanir bu sayfa içime doğdu
Ara ögunde 1bardak ayranla yada 1dilim peynirle 1kase yogurtla guzel gidiyor ama sen tek ögun beslendigin icinHömmm deneyeyim madem her sabah wasa yiyorum arada degistireyim
Nutella bence nutellamaAh Nutella da sürüp yiyebilsek keşke haha
Sezon finali gibi ne ka güzel olur dimi yeni sezona bomba gibi geliriz belkim Allah'ın işi işteAyy iyi olur
Sezon finali gibi ne ka güzel olur dimi yeni sezona bomba gibi geliriz belkim Allah'ın işi işte
Son bi iki gündür wasaya alıştımm kahvaltı için iyi ara öğünde de yerim ama ana öğünün yanında olmazHömmm deneyeyim madem her sabah wasa yiyorum arada degistireyim
Çok geçmiş olsun canım benim şimdi nasılsınKahvaltindan önce fenalastim
Kulak cinlamasi, mide kasilmasi, elim kolum kalkmadi kendimi koltuga zor attim. Bayilcak sandim. Neden oluyor bilmem ama ara da oluyor böyle
Ben de aynıyım canımAkşam pilav patates yedim. Bence artik vucudum sekerli seyleri istemiyor. Hep bir baş ağrısı. Geçen hafta iyi cozutmuştum butun dengemi bozdum