- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimDunku menum
Kahvalti 10.00
Tereyaginda yumurta
Bir dilim peynir
Yedi zeytin
Yesillik
İki kasik tahin pekmez
Lavas
Ara trabzon hurmasi
Aksam 17.00
Firinda istavrit,hamsi (doyana kadar yedim)
Bol yesillik
Elma,mandalina
2.5 litre su yuruyus yapamadim.
aslında çok yemedim de hamur işi yedimMerhaba canim cok yedim diyordun sabit olman guzel
aynen aynenSabite bisey demeyelim diye öpüyosun dime
Bir yağıyor bir duruyor canım. Şimdi Muratpaşa' dayım güneş açtı yollar hep sel ama...hep biz mi ıslanak siz de nasipsiz kalmayın tatlımElhan ablam yağmuru gönderdin buraya...şimdi burdada başladı atistirmaya
Demek ki her okulda aynı durum var...hoccaam dinci misinizHaa haa bende çok yaşıyorum onu...hala öğrenciler bile öğrenemedi branşımi
Çok geçmiş olsun şimdi Oldun
Teşekkür ederim canımfesang seni de tebrik ediyorum Kırmızı kaptanim
Ben de takip etmiyorum canım...gerginlikten başka bir getirisi yok...iyi yapıyorsun. Allah tüm insanların yardımcısı olsun.@askrhpozitif kiz nasil oldu?
E Elif_Eylul Elhan ben gündüz tv hic acmiyorum. O tür programlar beni daha berbat ediyor
Aminnnn
Amin abla hele bu donemde akil sagligini korumak cok zorBen de takip etmiyorum canım...gerginlikten başka bir getirisi yok...iyi yapıyorsun. Allah tüm insanların yardımcısı olsun.
Ben daha 5900 deyimZipzip- canım adımlar tamam. Daha yürürüm de ne de olsa üstü hesaplanmıyor bu kadar yollayayim dedim
Allah iyiligini versin Kim kötü birşey diyecekCanımcım tekrar tebrik ederim seni, aynen ikimiz de elimizden geleni yaptık. Takımdan kimse de bana kötü bir şey demedi o yüzden üzüntüm geçti. Destek olan herkese teşekkür ederim
Ya evet kişi seçmek zor herkes bebeğin gibi oluyor hahaha
@limonlutarcinlikek canım şimdilik hoşçakal, inşallah yine aynı takimda oluruz öbür haftalarda
@masal3487 hoşgeldin kırmızı takıma canım
E tamam yeter canım aaaaBen daha 5900 deyim
Adimlarimi tamamlayim da hafta sonu sonuclarini aciklayacagim yuzde 1lik avantaji hangi takim kazanmis bakalimE tamam yeter canım aaaa
Hahaha aynen ya, sanki kırmızı takım toplanıp Allah cezani versin defol diye taşlayacak gibi geldiAllah iyiligini versin Kim kötü birşey diyecek
Canım benim önemli olan eksi olmak. Sen geçen haftanın çok etkisinde kalmışsın