- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Hava kapaliyken zaten insan bir depresif oluyor bu bazi ulkeler nasil yasiyor acaba 6ay karanliktaAy üstündem tır geçmiş gibi 2 günden beri halim yok bugün de hava kapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava kapaliyken zaten insan bir depresif oluyor bu bazi ulkeler nasil yasiyor acaba 6ay karanliktaAy üstündem tır geçmiş gibi 2 günden beri halim yok bugün de hava kapalı
Geç uyananlar var onlardan da duyalım yoksa günümüz aymaz amaBitti mi gunaydin fasli
10.00dan donra gunaydin kabul etmiuoruz merhsba desinlerGeç uyananlar var onlardan da duyalım yoksa günümüz aymaz ama
Ay valla bende güneşi görmesem nasıl yaşarım bilmemHava kapaliyken zaten insan bir depresif oluyor bu bazi ulkeler nasil yasiyor acaba 6ay karanlikta
Günaydın canim
Enerji sebebi kendileriAy valla bende güneşi görmesem nasıl yaşarım bilmem
Teşekkür ederim canım. Birlikte bol bol gitsin eksiler. Endoskopi yaptıracaktin di mi sen ? Güzel sonuçlar almanı dilerim.hemen vereceğine inanıyorum sen de o azmi görüyorum
bugün vereceğime ben de inanıyorum hepsi gitmese bile 300 ü gider diye düşünüyorum.. bi zahmet gitsin 16 ya kadar aç kalacağım
Afiyet olsun canım12 Aralık menü
05.45
2 yumurta 1 domates ve yarım dilim kaşarla menemen
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak süt
17.30
1 kase çorba
5-6 küçük boy karışık kuru dolma
2 kaşık yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
20.30
3 adet çiğköfte marulla
4 çatal kavun
2.5 litre su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cuma ve cumartesi kötü beslenmemin sonucu olarak
Cuma 89.3
Pazartesi 89.2
Çok vermişim nazar değmeyin
Neyse bu cumaya en az 700 Gr hedef koydum
Eksileriniz çok güzelGünaydın kızlar bol eksili bir hafta olsun
Cuma:66.6
Pazartesi:66.550
Fark 50gr
Cok guzel artı tebriklerGünaydın kızlar.
Cuma 57.8
Pazartesi 58.3
+500
Gece 11 de yedim ve 2 gündür wc yok. Umarım geçici bir durumdur. 57 yi gördüm diye çok sevinmiştim
Zipzip- E Elif_Eylul @fesang
Senin artina artik bisey demicemZipzip- E Elif_Eylul 1 hafta hunharca yemenin bedeli bugün başladım diyet+spor
Eki Görüntüle 2968902
Eksin cok guzel canim tebriklerHerkese gunaydin
Cuma:60.1
Pazartesi:59.5
Giden:-600 g
Hedef:58
Masallah abla öküz gibi yedigimiz belli oluyorAz önce tartıldım neredeyse 70 olmuşum neyse uçurumun kıyısından döndüm
69.9 olsun ya Allah başka dert vermesin.
Zipzip- E Elif_Eylul
Veriririm ben veririm ..filizin dediği gibi öküz gibi yemişim ağlamanın faydası var mı
Burdaaaaaaa sabah gene yattimE Elif_Eylul nerdeeeğğğğğğğğğğğ
200cük gitmis iste
Afiyet olsun canım
Eksileriniz çok güzel
Cok guzel artı tebrikler
Senin artina artik bisey demicem
Eksin cok guzel canim tebrikler
Masallah abla öküz gibi yedigimiz belli oluyor
Burdaaaaaaa sabah gene yattim
200cük gitmis iste
Tamam tamam cumaya 500
700 de anlasalimTamam tamam cumaya 500
Allah ne verdiyse Filisim gömdüm her şeyi ..bir aya stoklar bitince zaten yiyemeyecektim maaşlar eridi biz de eriyeceğiz eninde sonundaAfiyet olsun canım
Eksileriniz çok güzel
Cok guzel artı tebrikler
Senin artina artik bisey demicem
Eksin cok guzel canim tebrikler
Masallah abla öküz gibi yedigimiz belli oluyor
Burdaaaaaaa sabah gene yattim
200cük gitmis iste
Son 13dk tik tak tik tak gunaydin canimGönaydin diyelim o zaman North River
Vardi yedik diyorsunAllah ne verdiyse Filisim gömdüm her şeyi ..bir aya stoklar bitince zaten yiyemeyecektim maaşlar eridi biz de eriyeceğiz eninde sonunda
Gunaydin canimGönaydin diyelim o zaman North River
Apla miGunaydin ablacim