- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyo sessiz olE Elif_Eylul nerdeeeğğğğğğğğğğğ
Günaydın canimGünaydın kıslar
Tatlim yağmur yağıyor burada...çok değil ama çıkamadım herif naz etti. Yakın olsan gelirdim şu an sizin oralarda trafik yoğun oluyor....gelsem bir saat sürer...abarttım azıcık .Ablacım günaydın...çıkamadım mi yürüyüşe...gel beraber yürüyelim..bende birazdan cikiyorum dışarıya
biz uyumuos oda uyumasınUyuyo sessiz ol
İnşallahGünaydın canim gecmis olsun
Adimini da bildirmeyi unutma ona gore ekleyeceğim listeye
54 u görürsun cumaya
Geçmişi okuyamayacağım gerçekten iyi değilim inşallah bişey kaçırmamışımdır
Günaydın canım
Günaydın canımGünaydın kıslar
Surer sürer ablam sabah trafigi bide...burda çok güzel hava açık az bulutlu...valla yakın olsak ooo supper olurdu vallaTatlim yağmur yağıyor burada...çok değil ama çıkamadım herif naz etti. Yakın olsan gelirdim şu an sizin oralarda trafik yoğun oluyor....gelsem bir saat sürer...abarttım azıcık .
Tabi ki canım...dikkat edeceğim bugün...okuldan geleyim dışarı çıkamasam da evde bulacağım bir çareler...birazdan bir Karatay kahvaltı tabağı hazırlayacağım kendime .. mercimek çorbası, tavuk koydum ocağa .. birazcık da etim vardı buzlukta dün çıkarmıştım porsiyonluk zeytinyağına yatırdım onu....menüm az zok belli ...bol salata ... gitsin yağlarDikkat etmeye baslayinca kilo veriyorsun abla verirsin yine
Kamu spotu gibi eksi gel diyo @fitannne bakBozma moralini canim elinden geleni yapmissin
Adim tamamlamayanlarda var uzulme
Eksi olarak gelirsin acigi kapatırsın
Tuhaf burada hem güneş hem yağmur var...ince ince yağıyor...he ya ne vardı yakınlarda olsaydık ...bol bol yürürdükSurer sürer ablam sabah trafigi bide...burda çok güzel hava açık az bulutlu...valla yakın olsak ooo supper olurdu valla
Günaydın canimGünaydınlar herkese. Bu hafta sağlık mutluluk ve bol eksili kilolar getirsin inşallah
Tabi ki kesinlikle toparlarsin o 500 gr ödem zaten öğleden sonra o bile gidecek.inşallah 57 yi görürüm tekrar
ne güzel bir mesajinşallah toparlarım kısa sürede
Ekside olman guzel canimCuma: 74.65
Ptesi: 74.45
Fark: 200g
Günaydın canımGünaydınlar herkese. Bu hafta sağlık mutluluk ve bol eksili kilolar getirsin inşallah
Hemen gordun etiketleri yapmamisim duzenliyordumEkside olman guzel canim
Hemen gordun etiketleri yapmamisim duzenliyordum
hemen vereceğine inanıyorum sen de o azmi görüyorumAz önce tartıldım neredeyse 70 olmuşum neyse uçurumun kıyısından döndüm
69.9 olsun ya Allah başka dert vermesin.
Zipzip- E Elif_Eylul
Veriririm ben veririm ..filizin dediği gibi öküz gibi yemişim ağlamanın faydası var mı
bugün vereceğime ben de inanıyorum hepsi gitmese bile 300 ü gider diye düşünüyorum.. bi zahmet gitsin 16 ya kadar aç kalacağımTabi ki kesinlikle toparlarsin o 500 gr ödem zaten öğleden sonra o bile gidecek.