- 7 Ağustos 2016
- 4.105
- 14.591
Benim yerime de bi sev olur mu ben yakından sevemiyorum uzaktan çok seviyorum ama çocuklar da eve almak istiyorlar ama evin içinde bakımı zor oluyor diye istemiyorumGideyim kedilerime bakayım. Aç kaldılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yerime de bi sev olur mu ben yakından sevemiyorum uzaktan çok seviyorum ama çocuklar da eve almak istiyorlar ama evin içinde bakımı zor oluyor diye istemiyorumGideyim kedilerime bakayım. Aç kaldılar.
Maddi olarak zorlayacaksa alma canim baska sporlar yaparsinYaaa ama benim akıllı saatim yok telefonu da elimde gezdirmiyorum nasıl ölçecem her gün sadece işteyken sistem telefona yüklü olduğu için mecburen taşıyorum o günlerde adım sayımı biliyorum
Bana saat önerisinde bulunun almam şart oldu
Aa oylemi bebeginiz saglikli doğsun inşallahBu ara eltimin doğum telaşı olacak, o yüzden sayma beni
Oda olur canim bisikletten daha iyi ikisideO aklımda bir de Ergin Kırbaç yapıyordum önceden o da ertesi günü gerçekten kırbaç yemiş gibi pert ediyordu
Benim yerime de bi sev olur mu ben yakından sevemiyorum uzaktan çok seviyorum ama çocuklar da eve almak istiyorlar ama evin içinde bakımı zor oluyor diye istemiyorum
Memnun oldum Gül suIsim gül su
Şu ismini kullanıyorum abla
Sinemaki açlık otu onları kullanıyorum wc için
Selülit için duymuştum şuan kabak lifini şampuanla ovuyorum internette yazan biberiye yağı ile ovmak selülit için iyiymiş
Tesekkur ederim, inşallah sağlıkla gelsinMaddi olarak zorlayacaksa alma canim baska sporlar yaparsin
Aa oylemi bebeginiz saglikli doğsun inşallah
Oda olur canim bisikletten daha iyi ikiside
Sayilir canimHarikasın. Tatil kiloları gitti galiba.
Yine de akşam çocukları uyutunca telefon elimde yürümeye çalışırım takımdan geri kalmak istemem bi bakayım da olmazsa alırım kart devretsin bu ayı önceMaddi olarak zorlayacaksa alma canim baska sporlar yaparsin
Aa oylemi bebeginiz saglikli doğsun inşallah
Oda olur canim bisikletten daha iyi ikiside
Yaa ben bakanları gerçekten tebrik ediyorum ama gözüm almıyor çocuklar 7 ve 2 yaşında henüz kendilerine bile bakamıyorlarBizim evdede var bi tane kedi
Bakımı asiri zor degil ama sen nobet usulü çalışıyorsun belki o zorlayabilir cocuklar bakmazsa
Darısı benim kilolaraSayilir canim
Evet canim bonusun listesi kkda meshur bende de yok canim tel degisti ya askrhpozitif de vardi4 günlük dediğin Satürn ile yaptığımız mi? bulamadım o diyeti...o ise atsana bana.
Hayırlı olsun tatlım. Tebrikler.
Hayırlı olsun canım
Tebrik ediyorum canim
Hayirli olsun çok tebrik ederim azminize saglik
Xiaomi 4 ve 5 e bakabilirsin canimHanimlar akilli saat önerisinde bulunurmusunuz
Hayırlı olsun canım tebrikler
Sende kilo bildirimi yap canımEe normal herkese bir rahatlama geldi
Kaptan bile kilo aldi
Cuma eksiye geçecez inşallahHicde kıyamaz hemen yumasaryerim seni yerim
Elimde corek varken bunu demen hic iyi olmadiSende kilo bildirimi yap canım
Cuma eksiye geçecez inşallah
Neee bende sevindim bı an verdin sandımYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74