- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Selam kizlar hayirli olsun topik mesajimi birakayim da ileride lazim olunca bulmasi kolay olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar hayirli olsun topik mesajimi birakayim da ileride lazim olunca bulmasi kolay olsun
4 günlük dediğin Satürn ile yaptığımız mi? bulamadım o diyeti...o ise atsana bana.Merve 4 gunluk yapalim mi :) @askrhpozitif beni ancak o paklar
Sağ ol bitanem heyecan bastı ...kilo alip vermeye niyet etmek de ayrı bir güzel korumayı beceremiyorum olsun bir yerden tekrar başlamak lazım.Cuma gidecek bu ödemler benimde var canım
Başlangıcın hayırli olsun abla
Kızım kardesi ile konuşuyor kardeşi( yurutecte geziyor)
Kızım; biraz sakin olurmusun bebeklerimi ezmezmisin
Ben odanın kapısını kapadım
Oğlum şu an kapıda ağlıyor içeri giricem diye
Kız ismini telaffuz edemedim ...Kızlar biberiye yağı sıkılamasa etkiliymis kullandınız mı hic aldım ama kısmet olmadı daha bu arada kabak lifi sanki ise yarıyor ilerleyen zamanlarda etkilerini yazacagim
Isim gül suKız ismini telaffuz edemedim ...
Merhaba tanışalım mı
Ben Elhan kısaca abla diyorlar
Biberiyenin çayı da çok güzel.
Cuma zayiflama yarismasi bittiKızlar bütün zayıflama kanallarımı kapandi anlamadım formda gözükmüyor neden böle oldu
İnşallah güzel oyunlar yapıyordur tartı sıpasıHoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Günaydın canım bol eksilerin olsun inşallah
Günaydın canım artı değilsin canım bozma moralini
Günaydın canım
Sende bozma moralini canım tartı bazen küçük oyunlar yapabiliyor cumaya kadar kilo iner aşağıya
Geçmiş olsun
Günaydın dileğim
Günaydın canım tebrik ederim
Yuhh Dilek ne olacak bizim bu halimiz ben boşa 89 çıkmadım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın ablacım
Ben dün okudum sende oku banane
Sadece spor yaparken sarabilirsin canimKadın incelmiş resmen acaba bacaklara sarsam popoya saramam nasıl pantolon giycem sonra bacak incelip popo kalmasın
Aynn canm bisikleti artırmam veya spor türünü değiştirmem lazım vücut alışınca kilo verme duruyor tecrübe etmiştim daha önce...Afiyet olsun canım. Bisiklet 40 dk. Olabilir. Eğer çok yorulmuyorsan işte.
Günaydın.
Günaydın Muhteşem.
Harikasın ya. Sen gerçekten muhteşem bir kaptansın.
Günaydın.
Günaydın. Sabit olman çok güzel.
Günaydın.
Sakın moralini bozma. Zipzip ve Filiz zayıflatacak hepimizi.
Çok geçmiş olsun.
Günaydın.
Harikasın. Tatil kiloları gitti galiba.
Heee tabi tabi.
Günaydın.
Harika.
Zipzip i oku. Topluca alıntı yapıyor.
Var.
Canımmmm. En kısa sürede hedefine ulaşmani dilerim. Umarım Antalyada hep mutlu olursun. Mutluluk , sağlık ve başarılar diliyorum.
Kaptanım sinirlenince cok güzel oluyorsun.
Eva yapabilirsin aslinda canim yarim saat ama guzel kalori harcarsin Cordelia eva yapıyor 9 ay olmustur galiba guzel kilo verdiAynn canm bisikleti artırmam veya spor türünü değiştirmem lazım vücut alışınca kilo verme duruyor tecrübe etmiştim daha önce...
Umudumuz
Zipzip-
E Elif_Eylul sıpaları kapın elinize gitmiyor kilolar
Yaaa ama benim akıllı saatim yok telefonu da elimde gezdirmiyorum nasıl ölçecem her gün sadece işteyken sistem telefona yüklü olduğu için mecburen taşıyorum o günlerde adım sayımı biliyorumGünlüğe gecmis olabiliriz ama yarislara ara vermeden devam ediyoruz
Bu hafta adım yarisi yapiyoruz kizlar
Kurallar:
-En az 6 ,en fazla 15 bin adim
-fotografli bildirim
- Cordelia etiketlenecek
E Elif_Eylul
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
@TekrarDene
@Poni Bon
@chikolatagozlum
@nehir6161
@Tutku44
@Elisa83
bluegreeneyes
@MaviBirLiman
@Brzhuzur
@Ytmz
@sandriyon
@SaskinAnne
@Tesnim1989
@I-cell_84
@KumsalveDeniz
Frytiop
@Umutumut82
@fantastikaaa
Elhan
@askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
Bu ara eltimin doğum telaşı olacak, o yüzden sayma benimavitosbik07 seni etiketlemedim ama istersen sende katil adim yarisina
O aklımda bir de Ergin Kırbaç yapıyordum önceden o da ertesi günü gerçekten kırbaç yemiş gibi pert ediyorduEva yapabilirsin aslinda canim yarim saat ama guzel kalori harcarsin Cordelia eva yapıyor 9 ay olmustur galiba guzel kilo verdi
Youtube a eva fitness yazdiginda videolari cikiyor