Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tum gun adimlarini sayiyorum canim ozellikle cikip yuruyecek vaktim olmuyor15 bin adimmi maasallah ben yine milli leslimizden basliyim
o 15 bin adimi iş yaparkendemi sayiyorsunuz yoksa cikip yuruyormusunuz
Ozaman ben ilk iş adimsayar saat aliyimBen tum gun adimlarini sayiyorum canim ozellikle cikip yuruyecek vaktim olmuyor
Genelde 8-10 bin adim arasi atiyorum
14.57 DK :)Duyuru yapayim o zaman
Armut mu yiyeceksin sadece
Bende mi yapsam armut dolu daha ev
Olsun canim arada kacamaklar olur toparlarsin
Dogru diyorsun canim 4 gun var dikkat edeceğim
Sen spora baslar baslamaz uyanir
Hepimiz oyle bende bosluktsn is bulamazsam bos kalmamam lazimNasil bir ruh halindeydim bilmiyorum ki. Zaten gelinligimi de oylesine secmistim ilk gittiğim yerden ilk gördüğüm modeldi. Mutsuz olunca yemek benim hep kacisim oldu o yuzden bu denli aldim zaten. Artik yemenin bana mutluluk vermeyecegini anladim
Oncesinde de davet nitrligindemiydin ki:) listeyi buldun mu ,Hafta sonu benim de bol yemeli geçti 2 gün üst üste misafirlikteydm ama sonuç şaşırtıcı oldu
Cuma günü 87.4
Bugün:87.5
Gercekten varmis armut diyeti :)
yok canim hafif bir liste fazla yemenin telqfisi seklindeDetoksmu
Protein +salata yapalim bugun aksam ozellikleKızlar güzel bir diyet bulalım. Beraber yapalım mı? Protein ağırlıklı bir diyet düşünüyorum.
Girersin girersin, bitsin telaslarin hayırlısıyla57-58 i gosteriyor tarti ya
Surekli oturmakda iyi gelmiyor
Ankaraya gelince duzene girerim inşallah
Günaydın canim dun tartilmistin 75.5 demistin onu baz alayim mi
Aynen canim bu haftayi atlatalim da hayirlisi ileGirersin girersin, bitsin telaslarin hayırlısıyla
Protein salata süper. Balık mevsimi de başladı.14.57 DK :)
Hepimiz oyle bende bosluktsn is bulamazsam bos kalmamam lazim
Oncesinde de davet nitrligindemiydin ki:) listeyi buldun mu ,
Gercekten varmis armut diyeti :)
yok canim hafif bir liste fazla yemenin telqfisi seklinde
Protein +salata yapalim bugun aksam ozellikle
Ton balığı vs vardı diye hatırlıyorumWksik ne kiz.corba salata aksamlari.aciz bende bulmaya calisiyorum listeyi
Allah'tan öyle canım hızlı alıp yavaş verse çok fenaDilek hizli verip hizli alabiliyor metosu saglam
Bende şaşırdım kaptanım tartı şok ettiBol yemelere ragmen 100 gram almissin cumaya guzel eksi gelecek
Anlamadım kibuldum listeyi dur atayumOncesinde de davet nitrligindemiydin ki:) listeyi buldun mu ,
Takim kapanmasi kimseye yaramamisSelam kızlar
Takımın kapanma şerefine cuma cumartesi parti vardı sonuç
67.1
Panik yapmayın cumaya kadar tekrar eksiye geçecem
Demekki ben manda gibi yemişimKiz ben uc gundur okuz gibi yedim sen nasil benden cok aldin
Sıkıntı yok mervem herşey kontrolüm altında uzun zaman yemem artıkHoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Günaydın canım bol eksilerin olsun inşallah
Günaydın canım artı değilsin canım bozma moralini
Günaydın canım
Sende bozma moralini canım tartı bazen küçük oyunlar yapabiliyor cumaya kadar kilo iner aşağıya
Geçmiş olsun
Günaydın dileğim
Günaydın canım tebrik ederim
Yuhh Dilek ne olacak bizim bu halimiz ben boşa 89 çıkmadım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın ablacım
Ben dün okudum sende oku banane
İnşallah yapabilirim bugunmu basliyoruzGünlüğe gecmis olabiliriz ama yarislara ara vermeden devam ediyoruz
Bu hafta adım yarisi yapiyoruz kizlar
Kurallar:
-En az 6 ,en fazla 15 bin adim
-fotografli bildirim
- Cordelia etiketlenecek
E Elif_Eylul
Cordelia
M MissHayaLet
North River
Fitt_anne
Poni Bon
C Chikolata_gozlum
Nehir6161
Tutku44
F Frozen01
bluegreeneyes
Aijoo
@Brzhuzur
@Ytmz
sandriyon
SaskinAnne
Tesnim1903
@I-cell_84
KumsalveDeniz
Frytiop
Umutumut82
fantastikaaa
Elhan
askrhpozitif
ekim2009
zeyneppk
Bugun basliyoruz canim haftaya pazar son olurİnşallah yapabilirim bugunmu basliyoruz
Işte bu bir kadının duymayı sevdiği en güzel cümlelerden biribütün acligina çektiğin çileye degdi be tutastaHic dogum yapmis gibi degilsin dedi :)