Popüler Konu LenaG ile MasterFit

E Elif_Eylul bak yalan söyleyemem aciyor.penisilin iğnesinin aynı acısı kadar.sulugun hiç bir ağırlığı yok ben çığlık çığlığa yaptırdım hissetmiyordum üstümde ben sana ne diyorum.sebepsiz yere ameliyat oldum ben keşke sülük yaptirsaydim salak kafam
Ayyy ben iste bayılirim onlar ordayken:KK47::KK47::KK47::KK47:

Yoksa bu hayat çekilmez.valla sana yazarken bile sebepsiz bir şekilde atak yokluyor beni burası çok kötü yalnızım birde😵
Ne oldu ? Neden yalnızsın😔
Ben böyle hayatın taaa🗣️🗣️🗣️
😔
Canım zaten korkuyorum ben böyle şeylerden ablam oldu ama,bide sonra acabami dedi neden,çünkü tekrarlarsq diye
Sülük diyolar deneyebilirmiyim bilmiyorum bayılmazsam,yada hacemat yaptırabilirim
Geçmiş olsun canım. Sülük hacemat yaptır bayılmazsın inşaAllah. Biraz da olsa rahatlarsın yaptırmış olsaydın. 😔

Burda bir tanidigimiz var merkezi bir yerde aile hekimi bayan, hastalansa disi agrisa hemen sülük koyar, ilac bile kullanmiyoro derece. Almam hastasi da cok , sülük hacamat yaptiriyormus Almanlar .
Hacemat hep istedim hep engel cikti

Ayyy ben iste bayılirim onlar ordayken:KK47::KK47::KK47::KK47:
Görme bakma gözlerimi yum giysin 🙈
Burda bir tanidigimiz var merkezi bir yerde aile hekimi bayan, hastalansa disi agrisa hemen sülük koyar, ilac bile kullanmiyoro derece. Almam hastasi da cok , sülük hacamat yaptiriyormus Almanlar .
Bana yapan hacematcı Müslüman olmayanlara yapmıyor. Bir kaç kere yapmış baygınlık geçirmiş çok fena olmuş . Onlar maneviyatsız rahatsız oldum dedi. 1 ay öncede Türkiye ye taşındı. Burası bize iyi gelmiyor diye 🤷‍♀️

X