Vallahi emziriyorum ama daha fazla ertelemek istemiyorum bu arada belki midemde kuculurHos bulduk, sağol canim.
Hoş bulduk canim.
Geçmiş olsun, Allah sifa versin canim.
Allah kabul etsin. Bende tutmak istiyorum. Daha yeni regl baslayacak. Bu hafta gecsin de inşallah.
Teşekkürler kaptanımHayirli olsun her iki takimada
Kararımı verdim
Karşı takımdanAijoo yu alıp (hoşgeldin aramıza canım)
Kendi takımımdansardunya1038 i karşı takıma transfer ediyorum (çok üzgünüm canım gerçekten mecbur olduğu için yoksa kesinlikle yollamazdim)
@Zipzip- E Elif_Eylul
Kaderim misin bilmem bizim burda az önce bakıma almış bende merdivenle iki üç kata çıktımAsansörü bakıma almışlar pertim çıktı
Alinti kalmisMaşallah canım ne güzeller bunlar. Kızın kaç yaşında kulağını deldirdiğin?
Kıskancım ben çok kıskancım
Buyrun benim
Hosbuldum, hayirli olsunKararımı verdim
Karşı takımdanAijoo yu alıp (hoşgeldin aramıza canım)
Kendi takımımdansardunya1038 i karşı takıma transfer ediyorum (çok üzgünüm canım gerçekten mecbur olduğu için yoksa kesinlikle yollamazdim)
@Zipzip- E Elif_Eylul
Hayırlı olsunAlinti kalmisbüyüğünün 1 yaşında deldirmistik küçüğüm 22 aylik
Hosbuldum, hayirli olsun
2bucukta çekilcem canim daha tren bekliyorumE Elif_Eylul sonuçların çıkmadı mı abla
Geçmiş olsun canım bende kusmuk görmeye dayanamıyorum bende kusarım yoksa
Yarim saat kadar önce kizim esimin ayagina ahanda böyle yapti.
Nerdeyse kendi deyapacakti.
Anladım canım unutmuşum ya da görmedim2bucukta çekilcem canim daha tren bekliyorum
Tren mi var oralarda ?2bucukta çekilcem canim daha tren bekliyorum
Merkeze minibüsle iniyorum sonra hastaneye gitmek için trene canimTren mi var oralarda ?
Bursa tramway degil miMerkeze minibüsle iniyorum sonra hastaneye gitmek için trene canim