Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cuma 63.4
Pazartesi 63
Fark -400 gr

Zipzip- Zipzip-
@Filiz16
C _CikiLeta

Annem de gitti bugün kendimi biraz daha iyi hissedersem ev de yürüyüş yapacağım insaAllah cumaya daha güzel eksiyle gelirim🤗
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Kaptanim daha fazla bekleyemedim, özelden attim tarti fotosunu, kizim gece kustu iki defa uyumadim fazla.

Biseyler yedirip uyutacagim ben de uyuyacagim.
Gecmis olsun canim :KK43:
Günaydın 🌼

Cuma 68.1
Bugun 67.8

-300 gr
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Gunaydin kızlar listede olmasamda kontrol amaçlı tartildim cuma 56.9 bugün 56.8 :)
Günaydın canim eksideisn tebrik ederim 🥰

Başım çatlayacak ya gerçekten kendimi çok aç bırakıyorum zangır zangır titriyorum, bide herşeyi kafaya takınca beynim yorulmuş gibi ağrı yapıyor,
Gece yine uyuyamadım apartmandan bi insan sesi geliyor gece yarısı oy oy diye bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor uyku tutmadı 😔

Başım çatlayacak ya gerçekten kendimi çok aç bırakıyorum zangır zangır titriyorum, bide herşeyi kafaya takınca beynim yorulmuş gibi ağrı yapıyor,
Gece yine uyuyamadım apartmandan bi insan sesi geliyor gece yarısı oy oy diye bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor uyku tutmadı 😔
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin..
Kendini aç bırakma geçmiş günlerde bi iki arkadaşta aynısını söyledi üzüldüm..
menülerni gözden geçir aç bırakmamaya çalış kendini..
Apartmandan oy oy sesleri mi geliyor hemde gece yarısı🤭
Film izliyorlardır :süslü:

Canim gece esin calisiyor mu? Bizde de bazen asagi katin sesleri gelir ama kafayi gömüp sarilip uyuruz.

X