Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kıslar yoğun bir günden hepinize miraba:KK25: öğlen gibi boğazım fena şişti nefes alamıyordum niye böyle oldu anlamadım acile gittik yoğun balgam oluşumu olduğu için hava verdiler ilaçlı rahatladım ya of ne biçim iş çözemedim antibiyotiğe başladım yine 🤦🏻‍♀️ canım annem de korktu benim halimi görünce onun gribi çok ağır geciyor diye evine gitmek istedi onu da evine bıraktık hiç istemiyordum gitmesini 😢 sonra eve geri geldik esim pazarı yapmış yemek pişirdim bi de bugün mac varmis eşim anne babasını çağırmış haberim yoktu onları da ağırladım gittiler yarım saat olacak. Çok yoğun bir gün oldu benim için regl de oldum ohhh ne ka güzel yoruldum yahu 🤦🏻‍♀️

Kıslar yoğun bir günden hepinize miraba:KK25: öğlen gibi boğazım fena şişti nefes alamıyordum niye böyle oldu anlamadım acile gittik yoğun balgam oluşumu olduğu için hava verdiler ilaçlı rahatladım ya of ne biçim iş çözemedim antibiyotiğe başladım yine 🤦🏻‍♀️ canım annem de korktu benim halimi görünce onun gribi çok ağır geciyor diye evine gitmek istedi onu da evine bıraktık hiç istemiyordum gitmesini 😢 sonra eve geri geldik esim pazarı yapmış yemek pişirdim bi de bugün mac varmis eşim anne babasını çağırmış haberim yoktu onları da ağırladım gittiler yarım saat olacak. Çok yoğun bir gün oldu benim için regl de oldum ohhh ne ka güzel yoruldum yahu 🤦🏻‍♀️
Cokk gecmis olsun canim:KK43:

Evet canım dahiliye bana öyle söyledi fazla çıkarsa şeker hastası olarak nitelendiriyor e bizim ailede annanem de var şeker ben hep üst sınırda gittim şimdi aralar da yüksek çıkıyor işte yürüyüş ve beslenme dikkat edilmesi gerekliymiş.
hımmm o zaman senin çok dikkatli olman gerekiyor :işsiz:

Geçmiş olsun canım kötü olmus🥺

İyi akşamlar hanimlar 💗
Malumunuz gecen hafta yogunluk yüzünden pek yazamadim
Cumartesi gunu sinavlarim vardi.
Vee bu gun de tum gun temizlik yaptim daha yeni tlf elime alabildim.
Bu yuzden menulerimi de yazamadim
Simdi yazayim ehe
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
26 kasim
1 yum omlet 🍳
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Ogle
1 elma
Yarim tavuk but
Aksam
1 kepce yayla çorbası
Su 2 lt
Spor yok

27 kasim
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Ogle 1 muz 2 kuru incir
Aksam
1 kepce yayla çorbası
4 yk taze fasulye z.yagli
Yogurt

Birkac form buskuvi
Birkaç gong
Su 2 lt
Spor yok

Sevgiler saygılar öpücükler 💗💗💗💗💗💗

Selam kılzar :)

Kahvaltı yapmadım misaflerime haZırlık yapıyordum sadece bir dilim su böreği yedim

Öğlen 14:00

Üç tane etli sarma bir kepçe mercimek çorbası iki kaşık pilav 1 küçük baget tavuk yarım bardak limonata içtim 🙃

16;00

Bir dlim pasta 🤭

3lt su içtim ama bugün su içmeye doyamıyorum resmen yatana kadar 4 lt olur 🙃

X