- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Ohhh afiyet olsun inşallahKahve yapayım gideyim de canim çekti yine
Bizde tepeden görüyoz denizi nevarBizde vaaarrr hemide yapay deniz
Bursa ya bayılıyorum.mudanya çok şirin havalar ısınsa da gelsem orayaBizde tepeden görüyoz denizi nevar
Gormemisim mesajindaCordelia kaptanım ben listelerde yokum galiba göremedim Masterfite katılıyorum diye yazmıştım ama nöbetler yoğun geçiyor çok yazılanları takip edemedim şimdi senin eski mesajlardan listeye baktım da kendimi göremedim
Gelirsen herzaman kapım açık herkese bende güzel bir yerde oturuyorumBursa ya bayılıyorum.mudanya çok şirin havalar ısınsa da gelsem oraya
Tamm kaptanım sağlık olsun haftaya devam o zman bu hafta FREE olduGormemisim mesajinda
Banadavertaktik
Cuma o kadar yoğunki tekrardan bakamadimTamm kaptanım sağlık olsun haftaya devam o zman bu hafta FREE oldu
Yaaa çok teşekkür ederimGelirsen herzaman kapım açık herkese bende güzel bir yerde oturuyorum
Tammdır kaptanım sıkıntı yokCuma o kadar yoğunki tekrardan bakamadim
Menu ve spor bildirmeye devam et
Canım yeşil takıma alalım seni. P.tesi kilo bildir. Yeşil takım mavi ve kırmızıya karşı.Cordelia kaptanım ben listelerde yokum galiba göremedim Masterfite katılıyorum diye yazmıştım ama nöbetler yoğun geçiyor çok yazılanları takip edemedim şimdi senin eski mesajlardan listeye baktım da kendimi göremedim
Ben spor yapacağım 10.000 olur. Sonrası Allah büyük.Benim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim
Mutlu pazarlar canim ❤mutlu pazarlar kızlarrr
valla ben de napıcam bilmiyorum. evde işim var.Benim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim
Sahil kenarında yürüBenim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim