Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Benim ilk kaptanimdi.dun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Günaydın canımGünaydın kıslar
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
20-30 sayfa okuyup geldim
Günaydın canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Aynen canım dikkat edelim, ben şaka yaptım sadece dün sana.Bende haftasonu dikkat etmeye çalışirdim dün olmadı bugün dikkat edicem
Günaydın ablacımGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hava yağmurlu ama içimiz aydınlık
Günaydın canım sağolGünaydın canım geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin
Günaydın kaptanım
Günaydın abla
Wilma11 günaydın canımm
Benim de yukuuuum gelir 6.30 da uyandık 9.30 da uyuduk 11 de yine uyandılarDün nasıl yorulmuşsam etlerim dökülüyor sanki
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar.
Günaydın canımGünaydın
Sağol canımEvet canım benimkinin de şekeri var sürekli çıkıyor ama hala hamur işi peşindeydi.
Günaydın canım geçmiş olsun
Allah şifa versin canım günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın canım
Günaydın canım
Teşekkürler canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Aynen canım dikkat edelim, ben şaka yaptım sadece dün sana.
Günaydın ablacım
Günaydın canım sağol
Benim de yukuuuum gelir 6.30 da uyandık 9.30 da uyuduk 11 de yine uyandılar
Günaydın canım
Günaydın canım
Sağol canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Ayaklarına sağlık canım
Gunaydin canimEvet canım benimkinin de şekeri var sürekli çıkıyor ama hala hamur işi peşindeydi.
Günaydın canım geçmiş olsun
Allah şifa versin canım günaydın
Günaydın kızlar
Gunaydin canimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Bencede olabilir midesi kabul etmemistirYa kızlar benim kız tam kere kustu hani şu küçük pakkette ki joleler varya onlardan yemişti zaten çok yemek yemez her kustugunda hiç yemek yoktu o jöle parçacıkları geliyordu onlar bişey yapmış olabilir mi kafama takıldı kaç saattir
Olabilir canım sağolBencede olabilir midesi kabul etmemistir
Geçmiş olsun tarihine baktın mıYa kızlar benim kız tam kere kustu hani şu küçük pakkette ki joleler varya onlardan yemişti zaten çok yemek yemez her kustugunda hiç yemek yoktu o jöle parçacıkları geliyordu onlar bişey yapmış olabilir mi kafama takıldı kaç saattir
Yogurt falan yedir probiyotik alsin ilerlerse doktora götür canimOlabilir canım sağol
Başınız saolsundun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Günaydın canim ❤Günaydın canlar
Günaydın canim ❤Günaydın arkadaşlar ben bir geçmişe gidip geliyorum
Ayy bahar deme gencecikti bogrume öküz oturdu rabbim rahmet etsin cennetiyle mukafatlandirsindun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek