Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o yemek yesinler bizde su içerimSen su iç tamammı
Az yersen ahanda böle acıkirsınTamam o yemek yesinler bizde su içerim
Az yersen ahanda böle acıkirsın
Yatmiyorum iyi geceler dedim. Aşkolarım benim.Sen erken yatarmiydin
iyi geceler asko
Allah rahatlik versin canimYatmiyorum iyi geceler dedim. Aşkolarım benim.
Eline sağlık afiyet olsun.Eki Görüntüle 2960182
Hurmalı ıslak kek
140 gr hurma ezmesi
Yarım su bardagı su
Kıvamı hale getirdim
3 yumurta
1 çay kaşıgı vanilin
2 yemek kaşıgı kakao
1 paket kabartma tozu
1 su bardagı tb unu
Sosu
1 su bardagı süt
1 yemek kaşıgı kakao
Valla bugün de ben öyle oldum yedim azıcık pişmanlık var.uzun zaman sonra ilk defa böyle oldum yaOffff yasa bu boş boş yemelerini napcan bilmiyorum...tamamen psikolojik açlık benimki... acikmadigim halde can sikintisindan yemekten bı vazgecemdim...
Yemek araç değil amaç...Valla bugün de ben öyle oldum yedim azıcık pişmanlık var.uzun zaman sonra ilk defa böyle oldum ya
Şuan çok acim... mutfağa gitmemeye çalışıyorumOffff yasa bu boş boş yemelerini napcan bilmiyorum...tamamen psikolojik açlık benimki... acikmadigim halde can sikintisindan yemekten bı vazgecemdim...
Bence bilinç alti ile alakalıdır canım.oyle bir yazı okumuştum.Yemek araç değil amaç...
bende zevk lezzet almak yok karın doyurmak yok sadece yemek yemek var...boş boş sadece yiyorum
Bulamadınmı baska biseye aşarcekBenim canım işkembe çorbası istiyor
Ben akşam 7 den sonra hiçbirsey yemiyoum. 21 gün uygulayacağım. 10-15 gün oldu. İyi gidiyor şükür. Sürekli yapmak istiyorum. Böyle daha iyi. Sürekli yemek düşünmüyorum. Yemeyeceğimi bildiğim için rahatım. İlk 5 gün zorlandım.Offff yasa bu boş boş yemelerini napcan bilmiyorum...tamamen psikolojik açlık benimki... acikmadigim halde can sikintisindan yemekten bı vazgecemdim...
Valla canım yaa kokusu bile burnumdaBulamadınmı baska biseye aşarcek
Tamam acıkanlar kulubü yemekleri sorguluyorKızlar yarın ne yemek yapcaksiniz
Valla canım yaa kokusu bile burnumda