- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Bende çok takılıyor bu ara yaNet ve sayfa yavas olunca cok gıcık oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok takılıyor bu ara yaNet ve sayfa yavas olunca cok gıcık oluyorum
Kirmizi ve mavi adim+kiloDün belli bir saatten sonra giremedim 60 sayfa haşirt maşallah okumaya şimdi basladim renkler çoğalmış anlamaya çalışıyorum önemli bir şey yok ise zorlamayın anam beni
İnt zaten kafayı yedi burası uçuyor o zaman geçmişe hiç dönüp bakmıyorumAman hepsi kafayi yemis gecmisi okumaya değmez
Daha 31. Deyim begene begene gelicemBana inat yapmış 100 mesajda 1 dedim ya
Kim kime dum dumaİnt zaten kafayı yedi burası uçuyor o zaman geçmişe hiç dönüp bakmıyorum
Pişti canim ağır ateste pisirdimAfiyet olsun arkadaşım. Unsuz kabak mücverini nasıl yaptın? İçi pisti mi
Hadi hayırlısı olsun.yalniz fire veren çok okuyr gibime geldi ama siz daha iyisini bilirsinizKirmizi ve mavi adim+kilo
Sari adim
Yesil kilo verme yarisi yapıyor:)
Afiyet olsun canımSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Kahvaltı 12.00
Sucuklu yumurta biraz peynir
Domates biber mercimek ekmeği
Akşam 17.30
Etli patates yemeği yoğurt
Nohutlu salata
Evden çıkmadım hala hastayım ama evin içinde ordan oraya dolandım biraz ortalık topladım.
İki litre su içtim daha içerim.
Seni üzen olmasın da boşverKim kime dum duma
Nasıl anladin kiz bunuHadi hayırlısı olsun.yalniz fire veren çok okuyr gibime geldi ama siz daha iyisini bilirsiniz
Yok sağlık ocağı artık hap vermiyor canım eskiden bebeklerin d-vit damlasını da bedava verirlerdi o da artık paraylaCanim aile hekimi veriyordu her ay tabiki simdi bilmiyorum nasıl durum
Afiyet olsun canım senin de menün çok az27.11.2021 Cumartesi yitikşifa 1. Günüm
Sabah 10 da
3 çay bardağı bitki çayı
Kahvaltı 12 de
Eki Görüntüle 2960135
Ara 16 da
1 bardak kahve
Aksam 18.30 da
4 tane kabak mücver unsuz
3 kaşık yoğurt
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul C _CikiLeta
Uzun zamandir sağlık ocagina gitmedim öyleydi demekki degismisYok sağlık ocağı artık hap vermiyor canım eskiden bebeklerin d-vit damlasını da bedava verirlerdi o da artık parayla
Afiyet olsun canım senin de menün çok az
Kafayı yemese nasıl kilo vereceklerAman hepsi kafayi yemis gecmisi okumaya değmez
MigiiiiiiKafayı yemese nasıl kilo verecekler
Afiyet olsun canim ❤Selamlar herkese hayırlı akşamlar
Kahvaltı 12.00
Sucuklu yumurta biraz peynir
Domates biber mercimek ekmeği
Akşam 17.30
Etli patates yemeği yoğurt
Nohutlu salata
Evden çıkmadım hala hastayım ama evin içinde ordan oraya dolandım biraz ortalık topladım.
İki litre su içtim daha içerim.
Menulerde mi diyorsun canimHadi hayırlısı olsun.yalniz fire veren çok okuyr gibime geldi ama siz daha iyisini bilirsiniz
Korkuyorum kız zekama bir şey olacak diyeNasıl anladin kiz bunu