Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm.haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
İyi geceler canım.Neyse hanımlar ben kaçtım bu kadar gırgır şamata bana yeter
Herkese hayırlı geceler
İyi geceler sen dinlen bence.Bende gideyim
İyi geceler
İyi geceler.İyi geceler !
İnşaAllah canımKırmızı takımın kraliçeleri, prensesleri bu hafta birlikteyiz canlar sizden aynı azmi bekliyorum hepinize çok çok güveniyorum birlikte başaracağız inşallah yedik içtik dikkat edelim bundan sonra
@Li_zigi
askrhpozitif
@madamhd
sardunya1038
@Kahve __Kokusu
Sizlere zaten güveniyorum dememe gerek bile yok
Zipzip-
@Miss___hayaLet
@Nehir im
Bu bir başlangıç bir hafta beraberiz
Selam canım kuralları tam öğrenemedim bugünkü menümü yazayım
Şimdi neden öyle dedinAbooo Allah kurtarıyor demekki bizi
Afiyet olsun canimSelam canım kuralları tam öğrenemedim bugünkü menümü yazayım
Sabah iki wasa tel peynir ceviz yeşillik
Akşam menemen birkaç tane patates kızartması
Evde dolanıp durdum sabah eczaneye gittim geldim onun dışında çıkamadım rahatsızım.
Pazartesi yürüyüşlere başlayacağım
Neyim var ayolOnuda delirtti dime sonunda
Teşekkür ederim canım şimdi de kayısı çayı içeceğim.Afiyet olsun canim
E sabahtan beri fittanne migimin gözlerini çıkaracak, sende ona sende kendimi görüyorum dedin ya demekki sende bizim gözlerimizi çıkarırsın kaptan oluncaŞimdi neden öyle dedin
-2 kg nasıl verebilirim diye düşünüyorumWilma11
kendine gel yarın için şimdiden program yap kafanda yürür müsün amuda mı kalkarsın bilmem öyle löp löp yeme günü erken kapat bol su iç..
Pazartesi görsünler yeşil takım neymiş
Canım Her gün düzenli olarak menünü bildiriyor sun. Menülerine saat de yazmaya dikkat et. Yeşil takımdasın.Selam canım kuralları tam öğrenemedim bugünkü menümü yazayım
Sabah iki wasa tel peynir ceviz yeşillik
Akşam menemen birkaç tane patates kızartması
Evde dolanıp durdum sabah eczaneye gittim geldim onun dışında çıkamadım rahatsızım.
Pazartesi yürüyüşlere başlayacağım
Neyin yokkiNeyim var ayol
Ekran görüntüsü aldım hahahaha. Çok teşekkür ederim öğrenicem her şeyi en kısa zamandaCanım Her gün düzenli olarak menünü bildiriyor sun. Menülerine saat de yazmaya dikkat et. Yeşil takımdasın.fittanne kaptanınız menülerine onu da etiketle. İçtiğin su miktarını da yazmayı unutma. Pazartesi kontrol tartımız var öğlen 12'ye kadar tartılıp kaç kilo olduğunu bildir. Spor yapma zorunluluğun yok.
En büyük Yeşil takım.
Sevdin galiba yeşil takımıCanım Her gün düzenli olarak menünü bildiriyor sun. Menülerine saat de yazmaya dikkat et. Yeşil takımdasın.fittanne kaptanınız menülerine onu da etiketle. İçtiğin su miktarını da yazmayı unutma. Pazartesi kontrol tartımız var öğlen 12'ye kadar tartılıp kaç kilo olduğunu bildir. Spor yapma zorunluluğun yok.
En büyük Yeşil takım.
Ben de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bakNeler kaçırıyorum ben
Az yiyorsun canim onun etkisi vardırTeşekkür ederim canım şimdi de kayısı çayı içeceğim.
Diyete başlayınca bağırsaklar duruyor çok sıkıntılı bir durum
Abla sen katılmadıgı sürece anlamazsınBen de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bak