- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
Ah ne varsa sende var canım teşekkürlerTebrik ederim yeşil kaptanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne varsa sende var canım teşekkürlerTebrik ederim yeşil kaptanim
Sağol canımmm takılıyorum doğru diyorsun tuhaf hissediyorumTakımı daha sindiremedik ki tebrik ederim canım
Kimse yeşil takımı önemsemiyor
O kadar kaptan olduk tebrik edende yok
Sanırsın tahtalı köye muhtar olduk
Tebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...Kimse yeşil takımı önemsemiyor
Tebrikler yeşil kaptanim şansın bol olsunKimse yeşil takımı önemsemiyor
Bende anlamadim bosverTebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...
Tebrikler Yeşil kaptınn. Çok iyi bir kaptan olacaksın.Kimse yeşil takımı önemsemiyor
Mavi ve kirmizi masterfitTebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...
HahahaTebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...
Bu yeşil takimı çıkaran kimMavi ve kirmizi masterfit
Sari adim yarismasi
Yesil kilo yarışması
Sağol spor kaptanımm darısı kırmızı takım başına geçmeyeTebrikler Yeşil kaptınn. Çok iyi bir kaptan olacaksın.
BennBu yeşil takimı çıkaran kim
Hahaha
C _CikiLeta kırmızı takım kaptanı
@Zeynebim2020 mavi takım kaptanı
Bunlar takım kurdu kapışacaklar klasik kırallar geçerli 8 bin adım zorunlu
Bendeniz yeşil takım kaptanı
Adım zorunluluğu yok diğer tüm kurallar bizim içinde geçerli..
Anladım
En çok kilo veren olursan kırmızı kaptan olursun canım.Sağol spor kaptanımm darısı kırmızı takım başına geçmeye
Yeminle şu dizime güvensem totom yese haftaya kırmızı takımın başına geçerim heveslendim
Yok ya elif gecen yazdı ele başı oCordelia beni atadığına göre o çıkardı sanırım
Yok ben hayır, ben yapamam.Cordelia beni atadığına göre o çıkardı sanırım