- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Tarçınlı süt iç yeme canım yaabugün cuma ya bi çikolata yesem mi acaba canım çok tatlı istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarçınlı süt iç yeme canım yaabugün cuma ya bi çikolata yesem mi acaba canım çok tatlı istiyor
Bana olmadıİşyerindeki arkadaşlar nasıl verdin ( bize ) tüyo ver diye tepeme çıktı.
Paranın adı kaldı sadece değer yerlerde9.75 ti dün canım bugün kac bilmiyorum
Dun bakkala gittim yumusatici alayim dedim 20tl 2gun once aldim bana dedimi 35tl git isine dedim biraktim kocan ayri para diyor sen ayri dedim gittim diger bakkaldan 25tl ye aldim
cevizli baklavaya bayılırım ama kendim açamıyorum boyun fıtığım olduğundan kollarım ağrıyorEn son ev halkı baklava yap dedi.bende şeker pahalandi yapamam dedim
Fırında eşim sevmez. Bende pek balık sevmem. İşte böyleafiyet olsun canım sen neden balık yemiyosun sevmiyomusun kızartma yerine fırında yapsan daha hafif olur hem
Yok cordeliam öyle bişi demez o yumuşak kalplidirArtık seni tınlamıyorum demis gözumle okudum
Salatamı yerim ama Pideyi ucuna yerim ödül günü tabiki yersinAnnem pide yapalim diye cagirdi , bebikleri sevecekmis illa gel diyor . Salatami yapip gidecegim
anladım canımFırında eşim sevmez. Bende pek balık sevmem. İşte böyle
MasterFit Yarışması 11.Etap | |
1 | C _CikiLeta |
2 | @Zeynebim2020 |
3 | askrhpozitif |
4 | North River |
5 | @Li_zigi |
6 | madamhd |
7 | masal3487 |
8 | Kahve __Kokusu |
9 | menekse_kokusu |
10 | Aijoo |
11 | sardunya1038 |
12 | 60kiloyum |
SARI TAKIM | |
1 | Cordelia |
2 | M MissHayaLet |
3 | C Chikolata_gozlum |
4 | S sulisim |
5 | Nehir6161 |
6 | Zipzip- |
YEŞİL TAKIM | |
1 | sara_28 |
2 | fesang |
3 | fittanne |
4 | Wilma11 |
Ooo gökkuşağı gibi maşallah
MasterFit Yarışması 11.Etap 1 C _CikiLeta 2 @Zeynebim2020 3 askrhpozitif 4 North River 5 @Li_zigi 6 madamhd 7 masal3487 8 Wilma11 9 menekse_kokusu 10 Aijoo 11 sardunya1038 12 60kiloyum 13 Kahve __Kokusu SARI TAKIM 1 Cordelia 2 M MissHayaLet 3 C Chikolata_gozlum 4 S sulisim 5 Nehir6161 6 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 sara_28 2 fesang 3 fittanne
Ben yeşil takıma mı geçsem
MasterFit Yarışması 11.Etap 1 C _CikiLeta 2 @Zeynebim2020 3 askrhpozitif 4 North River 5 @Li_zigi 6 madamhd 7 masal3487 8 Wilma11 9 menekse_kokusu 10 Aijoo 11 sardunya1038 12 60kiloyum 13 Kahve __Kokusu SARI TAKIM 1 Cordelia 2 M MissHayaLet 3 C Chikolata_gozlum 4 S sulisim 5 Nehir6161 6 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 sara_28 2 fesang 3 fittanne
Döverim seni adımlara devam.Ben yeşil takıma mı geçsem
pide yenmezmi ya hemide kıymalı kaşarlı olacak yanında acı biber tuşusu ve ayran oooh misSalatamı yerim ama Pideyi ucuna yerim ödül günü tabiki yersin
Niye ki eşit degil tablo amaDöverim seni adımlara devam.
Bende de boyun fıtığı ve düzleşmesi var,kuyruk sokumuna kadar fıtık dolu,sağ diz kapağının arkasındaki kemik çıkık daha bir sürü hastalık var.kaporta bu yaşta bozulducevizli baklavaya bayılırım ama kendim açamıyorum boyun fıtığım olduğundan kollarım ağrıyor