- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Zeytinyağlı kereviz biber dolmasiaynı fikirdeyim canım yemeğin adını koyana kadar zor adı belliyse gerisi kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağlı kereviz biber dolmasiaynı fikirdeyim canım yemeğin adını koyana kadar zor adı belliyse gerisi kolay
Valla yaa ben evde tek yaşasam.dolapta yemek olmazaynı fikirdeyim canım yemeğin adını koyana kadar zor adı belliyse gerisi kolay
afiyet olsun canım biber dolması bende yeni bittiZeytinyağlı kereviz biber dolmasi
Sagol canim biliyorum yediginiafiyet olsun canım biber dolması bende yeni bitti
Emojiye bayıldım nerden buluyon bunları
Aynen valla kahve dayanmıyor evdeO Allahın emri zaten 1 2 3 4 5 derken gunü kahveyle kapatiyorum
Simdi gitcem stok yapcam kahveyiAynen valla kahve dayanmıyor evde
Filizin sitesindenEmojiye bayıldım nerden buluyon bunları
yemek yapmayı seviyorum aslında kilo alma sorunu olmayacak yemekler pilavlar dolmalar börekler kekler pastalar bunları yapmak bana terapi gibi geliyor çok seviyorum mutfakta vakit geçirmeyi ama işte yapıp yemeyince olmuyor en iyisi bende çok sık yapmıyorum bu tür şeyleriValla yaa ben evde tek yaşasam.dolapta yemek olmaz
Guzel kazandınız tebrikler canımTesekkurler canim sizi de tebrik ediyorum
En son 9 TL demiştin sen değil mi yanlış hatırlıyor da olabilirim.valla toptanciya gidip öyle alıyorum.daha uygun oluyorSimdi gitcem stok yapcam kahveyi
, karabuğdaylı salata, yoğurt çorbası., balıkta varda kızartıcam eşime yemem benben akşama etli kuru fasulye ve şehriyeli bulgur pilavı yapıyorum yanınada salata sizlerin menüleri neler kızlar
Link?Filizin sitesinden
En son ev halkı baklava yap dedi.bende şeker pahalandi yapamam dedimyemek yapmayı seviyorum aslında kilo alma sorunu olmayacak yemekler pilavlar dolmalar börekler kekler pastalar bunları yapmak bana terapi gibi geliyor çok seviyorum mutfakta vakit geçirmeyi ama işte yapıp yemeyince olmuyor en iyisi bende çok sık yapmıyorum bu tür şeyleri
9.75 ti dün canım bugün kac bilmiyorumEn son 9 TL demiştin sen değil mi yanlış hatırlıyor da olabilirim.valla toptanciya gidip öyle alıyorum.daha uygun oluyor
İşyerindeki arkadaşlar nasıl verdin ( bize ) tüyo ver diye tepeme çıktı.İşyerindeki arkadaşlar nasıl verdin bana tüyo verin diye tepeme çıktı
Bende yürüyün dedim
afiyet olsun canım sen neden balık yemiyosun sevmiyomusun kızartma yerine fırında yapsan daha hafif olur hem, karabuğdaylı salata, yoğurt çorbası., balıkta varda kızartıcam eşime yemem ben