- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Bu bana gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bana gelsin
Hiçbirimiz profeşyınıl değiliz olacak olacakBana olmadı
Guzel kazandınız tebrikler canım
Teşekkür ederim canlarBir sürü alıntım ... Oldu
Zipzip- @Cordeliaa elinize sağlık canlar
aypare ackerman tebrikler canım
@sulisim tebrikler kaptanım bizde güzel yarıştık
@Zeynebim2020 hayırlı olsun canım
Eline sağlık kaptanim
MasterFit Yarışması 11.Etap 1 C _CikiLeta 2 @Zeynebim2020 3 @askrhpozitif 4 North River 5 @Li_zigi 6 @madamhd 7 @masal3487 8 @Kahve __Kokusu 9 @masal_19 10 Aijoo 11 @sardunya1038 12 @60kiloyum SARI TAKIM 1 @Cordeliaa 2 M MissHayaLet 3 C Chikolata_gozlum 4 @sulisim 5 @Nehir im 6 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 sara_28 2 @fesang 3 @fittanne 4 Wilma11
Teşekkür ederim canım hepimiz cok iyiydikZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Kaptanlarım hazırladığınız listeler ve desteğiniz için teşekkür ederim ellerinize sağlık
aypare ackerman kaptanımm seni ve takım arkadaşlarımı kutluyorum iyi iş başardık
@sulisim tebrik ederimm mavi kaptanım ve takımda olan arkadaşları
C _CikiLeta tebrik ederim hakettin kırmızı kaptanlığın hayırlı olsun canım güzel bi hafta geçirmek dileğiyle
@Zeynebim2020 hayırlı olsun canım kaptanlığın bol şans diliyorumm
Hay cordellanaaaYok cordeliam öyle bişi demez o yumuşak kalplidir
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 11.Etap 1 C _CikiLeta 2 @Zeynebim2020 3 @askrhpozitif 4 North River 5 @Li_zigi 6 @madamhd 7 @masal3487 8 @Kahve __Kokusu 9 @masal_19 10 Aijoo 11 @sardunya1038 12 @60kiloyum SARI TAKIM 1 @Cordeliaa 2 M MissHayaLet 3 C Chikolata_gozlum 4 @sulisim 5 @Nehir im 6 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 sara_28 2 @fesang 3 @fittanne 4 Wilma11
Kolay gelsin canımBen gideyim , bulaşık yıkanacak, çamaşır asılacak, toplanıcak, katlanıcak, ütülenecek,Akşama yemek yapılacak, spor yapılacak bide o olmasada olur
Bu hafta deneyelim olmazsa haftaya uygulamayız canimHay cordellanaaa
Eline sağlık canım
Yesil takim olmadı bence
Ben geçince mi olmadıHay cordellanaaa
Eline sağlık canım
Yesil takim olmadı bence
Yooo istersen siyah takima gecBen geçince mi olmadı
Cikar cikmaz yemem bende 10 günlük detoks programına katildim canımYa senin menune bakacaktim ne detoxu diye gene unuttum . Detoxtan cikip borek mi yenir kiz :
Benim yerime de yiyin, 1 hafta daha ödül yokbugün cuma ya bi çikolata yesem mi acaba canım çok tatlı istiyor
BöhüüüüüüüüüBravo.
Günaydın resimdeki ben.
Bravoooo.
Günaydın ciklotam.
Tebrikler.
Muhteşem.
Günaydın beybim.
Çok iyi tatlım .
Günaydın kaptınn tın.
Ben de bağımlıyim. Üstelik kurtulmak istemiyorum.
Efsaneee.
Hayırlı olsun.
Günaydın bebek.
Süper tatlım.
Hayırlı olsun canım.
Şaşırdım. Haftaya verirsin.
Muhteşem.
Aman katılma sen.
Çok iyi süpersin canım.
Hayırlı olsun.
Bı zahmet katil. Kralice kaptan.
O zaman mücadeleye devamInsaAllah kuzum
Benim dogum öncesi kiloma inmem için 14 kilo vermem lazım
Çok sağol ablam iyiyim çok şükür elhamdülillah
Teşekkür ederimaypare ackerman tebrik ederim canım hem seni hem takımını @Zeynebim2020 seninde kaptanligin hayırlı olsun canım
Tebrikler ex kaptanim emegine saglikTeşekkür ederim