- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Rabbim kolaylık versin.ayni dert bende de var ama ben oturmuşum çay içiyorum.aksama salata çorba yaprak sarma varKatlancak camasir sepette, kuruyan da var. Eve yemek yapilcak kendime brokoli corbasi yapcam. Egzersiz yapmamda lazim. Bebe hâla ayakta
Yorgunluktan demiştir.aman sen kırılma
Yanlış anlaşılma olmuştur kaptanim
Ondan mi gunaydin kaptin tin deyip kalp boncuk koymusArtık seni tınlamıyorum demis gözumle okudum
Sende uzatma işteOndan mi gunaydin kaptin tin deyip kalp boncuk koymus
Yemek varsa cok iyi. Yoksa boyle sorun oluyor. Sabah erken kalktik ama durmadilar hep kavga etti cocuklar. Anca bulasik topladim supurge yaptım. Sonra okula git gel, kendime yemek hazirladim. Şimdi çamaşır katliyim bebe uyanıkken. Sonra da yemege girişirimRabbim kolaylık versin.ayni dert bende de var ama ben oturmuşum çay içiyorum.aksama salata çorba yaprak sarma var
Hadi sen bir kahve yapta iç
Annem pide yapalim diye cagirdi , bebikleri sevecekmisRabbim kolaylık versin.ayni dert bende de var ama ben oturmuşum çay içiyorum.aksama salata çorba yaprak sarma var
Hmm çıkaramadım
Biz naptik şimdi
Heee evet mustafada okudu ben yazmistimHmm çıkaramadımilk çıktığında ne dinlemişdim ama sonra Mustafa Cecelide okudu bu şarkıyı türkçe.
Valla ben detokstan cikayim canim ıspanaklı börek istiyorAnnem pide yapalim diye cagirdi , bebikleri sevecekmisilla gel diyor . Salatami yapip gidecegim
IçtimkiHadi sen bir kahve yapta iç
Ya senin menune bakacaktim ne detoxu diye gene unuttum . Detoxtan cikip borek mi yenir kiz :Valla ben detokstan cikayim canim ıspanaklı börek istiyor
Yemeğin adını koyunca kolay oluyor yoksa akşama kadar düşün durYemek varsa cok iyi. Yoksa boyle sorun oluyor. Sabah erken kalktik ama durmadilar hep kavga etti cocuklar. Anca bulasik topladim supurge yaptım. Sonra okula git gel, kendime yemek hazirladim. Şimdi çamaşır katliyim bebe uyanıkken. Sonra da yemege girişirim
Bir tane daha içIçtimki
aynı fikirdeyim canım yemeğin adını koyana kadar zor adı belliyse gerisi kolayYemeğin adını koyunca kolay oluyor yoksa akşama kadar düşün dur
O Allahın emri zaten 1 2 3 4 5 derken gunü kahveyle kapatiyorumBir tane daha iç