- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Yılbaşı her şeye zam gelir her zamanki gibiYılbaşında tekrar zamlanir canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılbaşı her şeye zam gelir her zamanki gibiYılbaşında tekrar zamlanir canim
O fırıncıları burayada yollasana bahar 800 Gr ekmeği 10 TL ye alıyorum evde sadece ben ekmek yemiyorum her hafta 30 TL ekmeğe para veriyorumDun firincilar esimin isyerinde toplanti yapmisti 2.5 dan 2.25de anlasmislar sukur mu etsek ki
Günaydın canim ❤Günaydın kıslar
26.11.2021 Cuma yeni başlangıç
Eki Görüntüle 2959292 @Zipzip-
kaptanım ben en son 63 kilo mu demiştim
Günaydın canım başlangıcın hayırlı olsunGünaydın kıslar
Eksi eksidirBildirimi atayım
Geçen cuma 76.5
Bugün 76.05
Eki Görüntüle 2959316
İlk 75 ,85 i gösterdi ama bunda sabitledi
Yok kız genelde güzel diziler oluyor mesela fotoya bakıp aman bu dizi güzel degildir dediğim her dizi güzel çıkıyor. Ben Kore'nin senaryolarını seviyorum.Anime izlemedim hic , kore (asiri dramasini izlemem) ,polisiye , ruhani vs
Dramdan bezdik bdv dram dolu zaten
Amin
Stalklıyorum seni@Li_zigi burasi bitti profillere giristi
Dün gece izledim haftalık sövme kotamı doldurdum sedat aİzleme kız hiçbir getirisi yok
Sağol canım bugün kalan bal kürümü bitireyim akşam niyet edeceğim insaAllahHadi bakalım hayırlı olsun yitik şifaya devam mı
200 gr cok iyi kilo almamışımPazartesi gunu bildirmissin canim 63.2 olarak
Dun gece 2kgluk dambillarla yaptim hemide hafta basi yapmaya calisayim o zaman. Ama agirlik fena kalori yaktiriyor. Kaslarimi hissediyorum.Aşırı spor kasa dönüşüyor bu da tartıya yansımıyor her gün mu yapacaksın kilo vermek istiyorsan hafta da 3 gün yap ve perşembe günleri dinlen ki kaslar şişiyor tartıda ödem olur.
kendim icin degil eve gunde 1 ekmek bile almayiz . Ama asgari ucretli zaten ekmekle doyuruyot karnini karsi komsum her ogun 4 ekmek aliyor bir dusun artikYılbaşında tekrar zamlanir canim
Yine cok kilo almamissin canim baslangicin hayirli olsun yeniden
Benim de31 Aralık hedefim 69.9
Çok sağol kuzumGünaydın canım başlangıcın hayırlı olsun
Eksi eksidir
Fot9ya bakmam cok yaniltici surekli degisiyor ya fotolari fragmana gore karar veriyorum galiba 4 yildir kore dizisi manyagiyim bide kisa hopp sonuca ulasiyor . Cha cha izliyorum simdi son 2 bolumYok kız genelde güzel diziler oluyor mesela fotoya bakıp aman bu dizi güzel degildir dediğim her dizi güzel çıkıyor. Ben Kore'nin senaryolarını seviyorum.
Halk ekmege zam gelmemis 1.25 e satilacakmis ama orda da sira gelirse artikkendim icin degil eve gunde 1 ekmek bile almayiz . Ama asgari ucretli zaten ekmekle doyuruyot karnini karsi komsum her ogun 4 ekmek aliyor bir dusun artik
İki hafta once 70.8 ile ara tatile girmistim
Hadi o zaman sivayalim kollariBenim de
Ah Sedat yaktın hem Cananı hem bizim kızların devreleriniAmin
Stalklıyorum seni
Dün gece izledim haftalık sövme kotamı doldurdum sedat a
Sağol canım bugün kalan bal kürümü bitireyim akşam niyet edeceğim insaAllah
200 gr cok iyi kilo almamışım